21 Δεκ 2014

Πρώτη μέχρι το τέλος

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της για την φετινή χρονιά η Ρόδος φιλοδωρώντας την συμπαθέστατη ομάδα του Εθνικού Αρχίπολης με έξι τέρματα.
Το τέλος του πρώτου γύρου βρήκε τη Ρόδο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας κάτι που ευελπιστεί να κάνει και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Διοίκηση,προπονητής και  ποδοσφαιριστές κάνουν τα πάντα και είναι αποφασισμένοι με λίγα λόγια και με πολλή δουλειά να φτάσουν τη Ρόδο εκεί που της αξίζει εκεί που είναι η φυσική της θέση,εκεί που την ονειρεύονται οι φίλαθλοι της.
Τώρα όμως έφτασε  και η ώρα του κόσμου να αποδείξει πόσο πολύ αγαπάει αυτή την ομάδα.
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.Τώρα στα δύσκολα σε μια κατηγορία πρωτόγνωρη για την αξία και το όνομα της Ρόδου όλοι οι πραγματικοί Ροδίτες πρέπει να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που καταβάλλει η "οικογένεια" της ομάδας και με την παρουσία και τη δυναμική του στο γήπεδο να δώσει την ώθηση που χρειάζεται για τον πολυπόθητο τελικό στόχο.
Στα αγωνιστικά με πρωταγωνιστή και σκόρερ για άλλη μια φορά τον Απόστολο Τσιούνη που σημείωσε χατ τρικ η ομάδα του Δημήτρη Σκούνα έπαιξε σοβαρά και έχοντας σαν μάθημα το παιχνίδι της Λίνδου,δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους  αφου ηταν πολύ ανώτεροι και μάλιστα καθάρισαν νωρίς το παιχνίδι αφου έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι στο σκορ με 0-3.
Τα γκολ
Ο Τσιούνης στο 7' στο 35' και στο 45' έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του κλείνοντας το ημίχρονο με το 0-3.
Στην επανάληψη  στο 50’ ο Παυλίδης έκανε το 0-4 και στο 57’ μείωσαν οι γηπεδούχοι σε 1-4. Στο 68' ο Γ. Καντιμοίρης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-5 και στο 82' ο Ευγενικός διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

Χωρίς δυσκολίες η διαιτησία των Χαρισμανίδη Λάζου Μοσχάτου


ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ψωμιάδης, Θεοδωρέλλης, Γκάϊδας, Δαλκίδης, Καντιμοίρης Σταμάτης, Τρίγκας, Παυλίδης, Γεωργιάδης (50’ Γεωργάς), Τσιούνης (60’ Ευγενικός), Δήμας (55’ Κουρέτας), Καντιμοίρης Γιώργος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου