25 Νοε 2014

Αποτελέσματα Εφηβικό-Παιδικό

ΕΦΗΒΙΚΟ: ΡΟΔΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ 2-1

Σημαντική νίκη πέτυχε η Ρόδος απέναντι στους Ατρόμητους με 2-1. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.Η ομάδα του Γιώργου Μποσγανά ήταν καλύτερη, έχασε ευκαιρίες και ευτύχησε στο τέλος να πετύχει το νικητήριο γκολ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Η Ρόδος προηγήθηκε στο σκορ με αυτογκόλ, αλλά μετά από αδράνεια της άμυνας όμως ισοφαρίστηκε σε 1-1, σκορ που ήταν και το τελικό του ημιχρόνου . Τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του έδωσε στο τέλος του αγώνα ο Τρέχας μετά από ωραία ενέργεια.
Διαιτήτευσαν Σιδέρης, Καλκαβούρας, Τσιβίτης

Συνθέσεις:
Ρόδος: Τσακαλιός, Ταρατίτας, Τρέχας Β., Ραφτής, Διακοπαναγιώτης, Τρέχας Π., Πελεκάνος, Στεργάκης, Σαββέλος, Γανωτάκης, Κοντούρι (Κατσαμάκης, Ξεζωνάκης, Παπαντωνίου Α., Καριοφύλλης, Χατζημανώλης, Γιαννούλης)
...................................................................................................................................................................
ΠΑΙΔΙΚΟ: ΡΟΔΟΣ Β-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ 2-1

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα της Ρόδου αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 2-1 απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών.Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο αφού και οι δυο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο με γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες.Η ομάδα του Παναγιώτη Μπεκιάρη ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ μετά από ένα σουτ κεραυνό που εξαπέλυσε ο Πόλο από το ύψος της μεγάλης περιοχής.Το ημίχρονο τελείωσε με σκορ 1-1 αφού σχεδόν αμέσως ισοφάρισε ο Απόλλων σε 1-1.Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει αποκλειστικά στην ομάδα της Ρόδου αφού έκλεισε τον αντίπαλο στην εστία του και χάνοντας πολλές ευκαιρίες κατάφερε τελικά να πετύχει το νικητήριο γκολ στο 63 με σουτ του Αλιμερκάι υστέρα από ωραία ατομική προσπάθεια.   
Διαιτητής: Σιδέρης 
Συνθέσεις:
Ρόδος Β’: Καλανδρώνης, Κλαδάς, Παντέχης, Κώστας, Κεχαγιόγλου, Ζαχαρίας Κ., Ζαχαρίας Α., Αλιμερκάι, Αμπελάς, Πόλο, Βαγγέλι.( Λικομέτι, Κωνσταντινίδης, Μάλλιαρης)

...................................................................................................................................................................
ΠΑΙΔΙΚΟ ΡΟΔΟΣ Α-ΔΙΓΕΝΗΣ Ο-4

Παίζοντας φιλότιμα αλλά και με πολλές απουσίες τα παιδιά της Ρόδου δεν τα κατάφεραν τελικά απέναντι στον Διγενή Κοσκινού χάνοντας με 4-0.Η προσπάθεια όμως που έκαναν ήταν συγκινητική και έδειξαν ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι και καλύτεροι αφού έχουν όλα τα στοιχεία για μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής:  Μπάρκας
Συνθέσεις:
Ρόδος Α’: Χαλιός Β., Μπεκιάρης, Παπαντωνάκης, Ζανέττος, Κιουπάκης, Οικονομίδης, Ευθυμίου, Κάππος, Παπαστεφάνου, Παντέχης, Τσούρτσι.(Κουμέντος, Γκίνος, Χαλιός Γ., Χατζηνικόλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου