16 Ιουλ 2013

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ

Ο Α.Σ. ΡΟΔΟΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα έως και τις 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 θα γίνονται, για πρώτη φορά μετά από 20 και πλέον έτη, οι εγγραφές των νέων μελών και οι επανεγγραφές των παλαιότερων, ώστε να γίνει εκκαθάριση-ενημέρωση του μητρώου του , να προκύψουν τα ενεργά μέλη του Αθλητικού Σωματείου ΡΟΔΟΣ και να οδηγηθεί πλέον το Ιστορικό Σωματείο μας σε μια πανηγυρική Γενική Συνέλευση , στο πρώτο εικοσαήμερο του Σεπτεμβρίου του 2013, από την οποία θα προκύψουν , ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ -ΦΙΛΩΝ της ομάδας μας, μια ισχυρή και ενωμένη διοίκηση, εκλεγμένη από το Δωδεκανησιακό Λαό .
Οι φίλοι του Α.Σ.ΡΟΔΟΣ θα μπορούν να εγγράφονται αποκλειστικά από τις 10.00 πμ έως τις 12.30 μμ στα Γραφεία του Σωματείου στην οδό Αλέκου Παναγούλη 40-42 στην Δ.Ε. Ρόδου του Δήμου Ροδίων και τις υπόλοιπες ώρες στο κατάστημα tech.spot electronics στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού 15 απέναντι από το ζαχαροπλαστείο Στάνη.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942913469 - 2241021804 -6944266541
Το κάθε μέλος θα θεωρείται ενήμερο , καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ μηνιαίως .
Με την εγγραφή του θα λαμβάνει τον αριθμό μητρώου του και απόδειξη με την σφραγίδα του Α.Σ.ΡΟΔΟΣ . Πρώτη παροχή στα μέλη μας είναι η ελεύθερη είσοδος αυτου και της οικογενείας του (συζύγου και ανήλικων τέκνων του) σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, με την επίδειξη της απόδειξης πληρωμής , αρχικά και έπειτα με την επίδειξη κάρτα μέλους.
Έως την πανηγυρική γενική συνέλευση τα εγγραφέντα μέλη θα έχουν λάβει κάρτα μέλους , με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό μητρώου τους.


ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ Ο Α.Σ. ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου