18 Μαρ 2013

Ρόδος - Αστ.Παστίδας 5-0

Με πέντε τέρματα φιλοδώρησε η Ρόδος τον Αστέρα Παστίδας.
Στο Δημοτικό στάδιο της πόλης μας επικράτησε με 5 – 0 παίζοντας καλύτερα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν το «τρίποντο» από το πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχαν τα δυο από τα πέντε τους τέρματα.
 
Τα γκολ
Μόλις στο 4’, από σέντρα του Σταμάτη Καντιμοίρη, ο Καστρουνής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 32’ από κόρνερ του Λερογιάννη, ο Γιώργος Καντιμοίρης με νέα κεφαλιά «παραβίασε» για δεύτερη φορά την εστία του Ματακάκη (2 – 0).
Στο 50’ ο Γιώργος Καντιμοίρης έκανε το γύρισμα και ο Βασιλαράκης με σουτ από το ύψος του πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.
Στο 72’ ο Παπασταμάτης με ωραία μακρινή μπαλιά «βρήκε» τον Γιώργο Καντιμοίρη ο οποίος από θέση τετ α τετ δεν αστόχησε και με πλασέ πέτυχε το 4 – 0.
Δυο λεπτά αργότερα, σε πανομοιότυπη φάση, ο Καστρουνής έκανε την πάσα και ο Γιώργος Καντιμοίρης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0.

ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Παπασταμάτης, Σταμάτης Καντιμοίρης, Γκάϊδας, Ριζόπουλος (64’ Αθανασίου), Λερογιάννης (67’ Παπαστεφάνου), Καστρουνής, Βασιλαράκης, Γιώργος Καντιμοίρης (75’ Κουρέτας), Καλημέρης, Νίκανδρος
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ματακάκης, Βασιλείου, Ζερβός, Μάτσης, Μακρής (58’ Παπαστάμος), Αυγενικού, Καλαγρής, Γεωργαλλής, Σκόρπος, Πάππα (80’ Κονόμη), Λενιού (75’ Λιαμής).






Από το  news12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου