2 Μαρ 2013

Ρόδος - Άρης Αρχαγγέλου 3-2

Στο πρώτο ημίχρονο, η Ρόδος ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και χωρίς να εντυπωσιάσει είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στην επανάληψη όμως ο Άρης ανέβηκε, ισοφάρισε και πίεσε τους αντιπάλους του αλλά τελικά προδόθηκε από ένα λάθος στην άμυνα.
Στο 41’ μετά από κόρνερ του Λερογιάννη, ο Σταμάτης Καντιμοίρης από κοντά έκανε το 1 – 0.
Στο 45’ ο Γιώργος Καντιμοίρης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Κοτσίκος στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 2 – 0.
Στο 60’ μετά από σουτ του Λαμπριανού έξω από την περιοχή, ο Καλημέρης έβαλε το κεφάλι του στην πορεία της μπάλας και έκανε το 2 – 1.
Στο 83΄’ μετά από κόρνερ του Λαμπριανού, ο Σαπαλίδης με κεφαλιά από κοντά έκανε το 2 – 2 αλλά στο 87’ μετά από λάθος στην άμυνα του Άρη, ο Καστρουνής «έκλεψε» τη μπάλα, πάσαρε στον ολομόναχο Καλημέρη και αυτός με πλασέ πέτυχε το 3 – 2.

ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Σκαφίδας, Σ. Καντιμοίρης, Ριζόπουλος, Γκάιδας, Καστρουνής, Παπαστεφάνου (81’ Καμπούρης), Λερογιάννης (89’ Αθανασίου), Γ. Καντιμοίρης, Ευγενικός, Βασιλαράκης (66’ Καλημέρης)
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Κοτσίκος, Φαρμακαλής, Καλημέρης, Δημητριάδης (46’ Σαπαλίδης), Χατζηνικόλας, Κοντόγιαννος, Σκυλλαράκης (71’ Πίτσης), Μαρκόπουλος, Λαμπριανός, Στάππας

Από το  news12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου