17 Φεβ 2013

Εθν.Αρχίπολης - Ρόδος 4-3

Αγγλικό σκορ 4 – 3 στην Αρχίπολη.
Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες , οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη η Ρόδος έδειξε να στέκεται καλύτερα αλλά ο Εθνικός στις αντεπιθέσεις κατάφερε να πάρει το τρίποντο.
Μόλις στο 6’ ο Μ. Μπαϊρακτάρης με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1 – 0.
Στο 18’ ο Ευγενικός έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Γιώργος Καντιμοίρης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1.
Στο 28’ από κόρνερ του Ευγενικού και κεφαλιά πάσα του Σ. Καντιμοίρη στον Καστρουνή, ο τελευταίος με κοντινό σουτ έκανε το 1 – 2.
Στο 36’ ο Ηλίας Μπαϊρακτάρης έκανε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (2 – 2). Πανηγύρισε όμως το γκολ βγάζοντας τη μπλούζα του με αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.
Στο 46’ ο Τσοπανάκης έκανε την κάθετη πάσα στον Παπανθύμου και αυτός με πλασέ πέτυχε το 3 – 2, ενώ στο 68’ ο Μ. Μπαϊρακράρης απέφυγε δυο αντιπάλους και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 2.
Στο 76’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ευγενικού, ο Γκάϊδας με κεφαλιά σκόραρε σε βάρος της παλιάς του ομάδας διαμορφώνοντας το τελικό 4 – 3.
Σημειώνεται πως η Ρόδος είχε δοκάρι στο 50’, όταν ο Λερογιάννης εκτέλεσε κόρνερ και ο Καστρουνής με πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Θωμάς Πατσιόπουλος και «βοηθοί» του ήταν οι Μανώλης Παπαγιαννίδης και Γιάννης Χάλαντας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ: Ο. Μπεγκάσι, Πάλλας, Παπανθύμου (92’ Γ. Χατζηγεωργίου), Η. Μπαιρακτάρης, Τσοπανάκης (68’ Ε. Μπεγκάσι), Μπάρτζος, Σ. Τσακίρης, Διακίδης, Ε. Χατζηγεωργίου (55’ Γιαννακόπουλος), Μακαρούνας, Μ. Μπαιρακτάρης

ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Καμπούρης (55’ Σκαφίδας), Σ. Καντιμοίρης, Γκάιδας, Ριζόπουλος, Καστρουνής, Κατσαράς (32’ λ.τ. Παπασταμάτης), Λερογιάννης (83’ Παπαστεφάνου), Γ. Καντιμοίρης, Ευγενικός, Βασιλαράκης

Από το  news12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου