23 Φεβ 2013

Ρόδος - Δόξα Ψίνθου 3-0

Επέστρεψε στις νίκες η Ρόδος. Οι παίκτες του Σάκη Ναλμπάντη επικράτησαν με 3 – 0 της Δόξας Ψίνθου στο Δημοτικό Στάδιο, παίζοντας καλύτερα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή και για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους και οι «βυσσινί» προσπάθησαν να βγουν μπροστά κυρίως με αντεπιθέσεις χωρίς όμως να μπορέσουν να πετύχουν κάτι.

 Στο 35’ ο Καντιμοίρης πάσαρε στον Ευγενικό ο οποίος μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή. Την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Καστρουνή ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 77’ ο Παπαστεφάνου εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι ο Γιώργος Καντιμοίρης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 0.
Στο 87’ από κόρνερ του Λερογιάννη, ο Σταμάτης Καντιμοίρης μέσα στην περιοχή, στόπαρε τη μπάλα, απέφυγε και έναν αντίπαλο και με πλασέ έκανε το 3 – 0.

ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Νίκανδρου, Στ. Καντιμοίρης, Γκάϊδας, Ριζόπουλος, Καστρουνής, Σκαφίδας (30’ λ.τ. Παπασταμάτης, 79’ λ.τ. Αθανασίου), Λερογιάννης, Γ. Καντιμοίρης, Ευγενικός (76’ Παπαστεφάνου), Βασιλαράκης

ΔΟΞΑ: Δημητρίου, Μπατέστας (61’ Μπαρμπαντώνης), Χατέμ, Μαριάς, Σταμούλης, Κυρίτσης, Τσοπάνογλου, Κωστομοίρης, Στελλάς (79’ Ζούρδης), Ορφανός, Καλόψυχος (49’ Πλύγκος) .

Από το news12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου