8 Δεκ 2012

Ρόδος - Ηρακλής Μαριτσών 1-0

Καλύτερη στο πρώτο δεκάλεπτο η Ρόδος, προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Ηρακλή, που όμως είχε σωστή αμυντική λειτουργία. Οι Μαριτσενοί ισορρόπησαν στην συνέχεια και θα μπορούσαν με αντεπιθέσεις να ανοίξουν το σκορ.
Η Ρόδος ανέλαβε πρωτοβουλία στην συνέχεια και με τους Καστρουνή και Καντιμοίρη Γ. προσπάθησε να απειλήσει, δίχως αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν ακόμα πιο δυνατά και στο 57΄ άνοιξαν το σκορ με ένα εξαιρετικό γκολ του Ευγενικού.
Ο Ηρακλής προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά βρήκε μπροστά του έναν εξαιρετικό Κουμέντο. Να επισημάνουμε πως παρά την κρισιμότητα του αγώνα, ο προπονητής της Ρόδου, Σάκης Ναλμπάντης και στις τρεις αλλαγές του προτίμησε νεαρά παιδιά.

Ρόδος (Σάκης Ναλμπάντης): Κουμέντος, Σκαφίδας, Καντιμοίρης Στ, Καρπαθάκης, Παπαδόπουλος, Κατσαράς, Αμπελάς (70’ Παπαστεφάνου),Καντιμοίρης Γ, Καλημέρης (88’ Νίκανδρος), Ευγενικός (82’ Βασιλαράκης), Καστρουνής
Ηρακλής Μαριτσών (Μιχάλης Μανωλάς): Κοσμάς, Τσούφιος, Φασάκης, Λορέντζος, Καρίκης, Μπιλιάς, Φελεσάκης (65’ Τόμπσον), Πάττας, Βασιλώττος (34’  λ.τ Μαυρής), Χειμωνέττος, Τσαλώλης (77’ Χατζηκωνσταντής).

Από το  xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου