28 Οκτ 2012

Δόξα Ψίνθου - Ρόδος 3-0

Η Ρόδος παρότι μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων οι οποίοι έπαιζαν με αρκετό πάθος .Για περίπου 30 λεπτά, τα ελάφια είχαν τον έλεγχο, όμως η Δόξα κατάφερε να ισορροπήσει στο ματς και να προηγηθεί στο 36′.Συγκεκριμένα μετά από κάθετη πάσα του Μανέττα, ο Λυριστής αφού βρέθηκε απέναντι στον Μανώλαγκα, «τσίμπησε» την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της Ρόδου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά ενεργητικοί και παραλίγο να κάνουν δυο τα τέρματα τους, όταν το δυνατό σούτ του Λυριστή από τα όρια της περιοχής, «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι της Ρόδου στο 54′.Στο 56' μόνο ο Παπαβασιλείου (Διαιτητής)  ΕΙΔΕ παράβαση μέσα στην μεγάλη περιοχή και υπέδειξε πέναλτι σε βάρος της Ρόδου με τους παίκτες της να διαμαρτύρονται έντονα για αυτήν την απόφαση.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ορφανός και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Απο κει και έπειτα, η Ρόδος προσπάθησε να ισορροπήσει στον αγωνιστικό χώρο και παρότι ήταν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 73′ λόγω αποβολής του Σταμούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, λίγα λεπτά αργότερα δέχθηκε το τρίτο και «φαρμακερό» γκολ.Συγκεκριμένα στο 77′, ο Ορφανός έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο νεοεισελθόντας Κωστομοίρης βρήκε δίχτυα με κοντινό πλασέ για το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Δόξα Ψίνθου (Θεόδωρος Σκαρτάδος): Δημητρίου, Μπαρμπαντώνης, Μαριάς, Στελλάς Μ. , Σταμούλης, Ορφανός, Κυρίτσης, Λυριστής(62′ Μπεν Μαχμούτ), Πλύγκος, Μανέττας(72′ Κωστομοίρης Δ. ) , Γκεοργκίεφ (84′ Καλόψυχος)
Ρόδος (Μιχάλης Χαρίτος): Μανώλαγκας, Καντιμοίρης Σ. , Καμπούρης, Παπασταμάτης (46′ Σκαφίδας), Αμπελάς, Κατσαράς, Λερογιάννης( 68′ Βασιλαράκης), Καστρουνής, Καντιμοίρης Γ. , Καλημέρης (81′ Παπαστεφάνου), Ευγενικός


Πηγή από το  xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου