20 Μαΐ 2012

Ρόδος - Τράχωνες 2-1

Με μια σπουδαία ανατροπή στα τελευταία λεπτά η Ρόδος έκανε το χρέος της κόντρα στους Τράχωνες επικρατώντας με 2-1. Τα «ελάφια» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ωστόσο με δύο γκολ του Φράγκου στα τελευταία λεπτά έφτασαν στην νίκη και ελπίζουν σε συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική για να μείνουν στην κατηγορία.


Ίσως το χειρότερο πρώτο ημίχρονο από όσα έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής στα παιχνίδια της Ρόδου έγινε στο Δημοτικό Στάδιο. Η Ρόδος ήταν πολύ κακή με τους Τράχωνες να μην είναι εξίσου απειλητικοί και έτσι πέραν μιας ευκαιρίας  στο 10ο λεπτό δεν έχουμε να θυμόμαστε κάτι από τα πρώτα 45 λεπτά.
Στην επανάληψη το παιχνίδι άλλαξε προς το καλύτερο. Το γκολ των Τραχώνων  στο 53΄ βοήθησε στο να ανοίξει ο ρυθμός και φυσικά στο να συνέλθει η Ρόδος.Τα Ελάφια σφυροκοπούσαν ακατάπαυστα την αντίπαλη εστία χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Φράγκο και Γκινή. Στο 82΄ ο Γκινής ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι και ο Φράγκος το αξιοποίησε ισοφαρίζοντας σε 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πήρε συστημένη μπαλιά από τον Καταπόδη και έγραψε την ολική ανατροπή. Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους και η Ρόδος ελπίζει ακόμα.

ΡΟΔΟΣ: Τόππος, Πατούχος, Καταπόδης, Καρπαθάκης, Γιορμπαλίδης, Θαμνόπουλος, Δανάς, Καλημέρης (90’ Σώτα), Γκινής, Φράγκος (92’ Ριζόπουλος), Ορφανίδης (92’ Νίκανδρος).

Από το  xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου