29 Απρ 2012

Πανναξιακός - Ρόδος 3-1

Άλλη μια ήττα εκτός έδρας γνώρισε η Ρόδος στη Νάξο από τον τοπικό Πανναξιακό.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν  στο 18ο λεπτό με πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής σε χέρι του Πατούχου.Πέντε λεπτά αργότερα η ατυχία χτύπησε τη Ρόδο αφού παρά τα τόσα προβλήματα έχασε και τον Ροδανάκη που τραυματίστηκε σοβαρά(έσπασε το χέρι του).
Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο χαφ της ομάδας Καλημέρης ενώ πέρασε στο παιχνίδι και ο Φράγκος.Η Ρόδος βρήκε τη δύναμη και ισοφάρισε στο 36ο λεπτό με γκολ του Καταπόδη με το 1-1
να στέλνει στα αποδυτήρια της δυο ομάδες.Στην επανάληψη η Ρόδος δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και έχασε με δυο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο.
Στο 73' ο Πολυκρέτης από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 και τρία λεπτά αργότερα ο κορυφαίος Στάμος έκανε το 3-1 με πλασέ.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Καζάνας, Τόσκας, Καρατέλιος (55' Πολυκρέτης), Δήμας, Παπαδόπουλος, Καρούσης, Κουτελιέρης, Σταματίου, Στάμος (75' Κολιούσης), Σουσούνης (85' Κωτάκης)

ΡΟΔΟΣ: Ροδανάκης (25' λ. τρ. Φράγκος), Πατούχος, Καντιμοίρης, Παπαδόπουλος, Πελέκης, Δανάς, Θαμνόπουλος, Καλημέρης, Γκινής (65' λ. τρ. Γιορμπαλίδης), Καταπόδης, Ορφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου