22 Απρ 2012

ΑΟ Περιστερίου - Ρόδος 3-1

Τα ελάφια αν και προηγήθηκαν στο σκορ, δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας και πλέον θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια, αφού το πρόγραμμα μάλλον θεωρείται ευνοϊκό. 
Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν το ιδανικότερο, αφού μόλις στο 7ο λεπτό ο Ορφανίδης με κοντινή προβολή έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όμως η κεφαλιά που βρήκε το αριστερό δοκάρι του Ροδανάκη. Στο 42’ το Περιστέρι ισοφάρισε , με τη Ρόδο να διαμαρτύρεται για φάουλ του επιθετικού των γηπεδούχων πάνω στον Ροδανάκη.
Στην «επανάληψη» το Περιστέρι με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-1, εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια των αμυντικών της Ρόδου. Από κει και πέρα η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη ανέβασε την απόδοση της για να ισοφαρίσει, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στην αντεπίθεση και συγκεκριμένα στο 90ο λεπτό έκαναν το 3-1 με εύστοχο σουτ. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων οι «πράσινοι» έμειναν σκόπιμα με 10 παίκτες, αφού ο Καντιμοίρης αποβλήθηκε, ώστε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την Α.Ε. Καρλοβασίου, που δεν θα έρθει στη Ρόδο.


 ΡΟΔΟΣ (Σάββας Ορφανίδης): Ροδανάκης, Πατούχος, Καντιμοίρης, Παπαδόπουλος (74' Καλημέρης), Πελέκης, Θαμνόπουλος, Δανάς, Καταπόδης, Γκινής, Φράγκος, Ορφανίδης (66' Διακοβασιλείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου