4 Μαρ 2012

Ρόδος - Ηλιούπολη 3-0

Μεγάλη νίκη για τα Ελάφια. 
Οι «πράσινοι» ήταν πολύ καλοί και φρόντισαν ουσιαστικά στο πρώτο 15λεπτο να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη, με πρωταγωνιστή τον Φανούρη Γκινή, ο οποίος σε διάστημα επτά λεπτών πέτυχε δύο γκολ και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα μας. Η Ρόδος μπήκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της. Τα ελάφια ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 7ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση κόρνερ από τον Καλημέρη ο Γκινής με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τη Ρόδο. Πριν καν συνέλθει η Ηλιούπολη, ο ίδιος παίκτης στο 14’ έκανε το 2-0 με ανάποδο ψαλίδι και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα μας.
Στην «επανάληψη» ο ρυθμός έπεσε με τη Ρόδο να έχει διάθεσή να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα… Στο 66’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Βαφειάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 75’ ο Φράγκος με ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τη Ρόδο, η οποία επέστρεψε στις νίκες, μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες.


ΡΟΔΟΣ (Σάββας Ορφανίδης): Τόππος, Σότα, Καντιμοίρης, Ορφανίδης (68’ Καρπαθάκης), Παπαδόπουλος, Θαμνόπουλος (77’ Χατζηπαυλής), Δανάς, Καλημέρης, Γκινής (66’ Διακοβασιλείου), Φράγκος, Καταπόδης.


Από το 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου