2 Δεκ 2011

Επιστολή απάντηση

Α.Σ. Ρόδος ( τμήματα Υποδομών)
Επιστολή απάντηση στα γραφόμενα του κ. Διακολουκά.
Χωρίς να θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στις σχέσεις των σωματείων Ρόδου και Διαγόρα, σχετικά με όσα γράψατε κ. Διακολουκά για πρώτη και τελευταία φορά είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε μερικές απαντήσεις.
Προφανώς δεν έχετε αντιληφθεί τι σημαίνουν ακαδημίες , υποδομές και ποδόσφαιρο. Ξεκινώντας από το τέλος της επιστολής σας αναφέρομε ότι εμείς σαν Ρόδος στόχος μας δεν είναι να είμαστε «πολυσυλλέκτες τίτλων σε όλα τα πρωταθλήματα» απλά γιατί κάνουμε υγιή αθλητισμό. Δεν μας ενδιαφέρει μια τσίγκινη κούπα αλλά το πως θα βγάλουμε πρώτα από όλα καλούς ανθρώπους , αθλητές με ήθος και αξιοπρέπεια και να σέβονται τον αντίπαλο. Φαίνεται ότι η λέξη Respect που είναι το σύνθημα της ΦΙΦΑ μάλλον δεν το έχετε προσέξει , μια λέξη που σημαίνει σεβασμός.
Αυτή η λέξη λείπει από το λεξιλόγιο σας. Και προχωράμε στο κυρίως θέμα.
Η ηθική δεν επιβάλετε από κανέναν , είναι μέσα στην παιδεία του καθενός και δείξατε έλλειψη. Σας υπενθυμίζουμε κ. Διακολουκά ότι και άλλες ομάδες του εφηβικού έχουν απορήσει με την απόφαση σας να ρίχνεται στα πρωταθλήματα παιδιά που έχουν αξιολογηθεί από τους προπονητές σας να παίξουν σε άλλες διοργανώσεις , όπως αυτή των Νέων Β κ Γ εθνικής κατηγορίας. Είναι κρίμα που επιβάλλεται στους προπονητές σας τα δικά σας πιστεύω, απέναντι στο ευ αγωνίζεσθε. Οι προπονητές σας θέλουν να παίζουν με ίσους όρους όμως εσείς παλεύεται μόνο για τη νίκη γατί μόνον αυτό σας ενδιαφέρει και χάνεται την ουσία του θέματος για να λέγεστε «πολυσυλλέκτης τίτλων».Αυτός όμως δεν είναι ο σκοπός του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες. Ψάξτε να τον βρείτε γιατί απλά είστε βαθιά νυχτωμένος.
Εμείς σαν παράγοντες και γονείς δεν επιβάλλουμε την γνώμη μας , αλλά αφήνουμε τους προπονητές μας να κάνουν όπως πρέπει την δουλειά τους με σεβασμό προς τα παιδιά.
Παρά το γεγονός ότι φέτος το καλοκαίρι στο 24ο Κοπα Καταλούνια στην Ισπανία πήραμε την δεύτερη θέση , για μας η μεγαλύτερη επιτυχία είναι το βραβείο του Fair play το οποίο μας απονεμήθηκε στο 4ο διεθνές τουρνουά της Βενετίας το 2009.
Αυτά και δεν χρειάζεται να επανέλθουμε.
Για τον Α.Σ. Ρόδος
Ανδρέας Μπαρμπαγιάννης
Υπεύθυνος υποδομών κ γονέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου