18 Δεκ 2011

Μύκονος - Ρόδος 1-1

Καλύτερη η Ρόδος στα πρώτα δέκα λεπτά χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία . Η Μύκονος ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης μετά το δεκάλεπτο και είχε την μεγάλη ευκαιρία  για να ανοίξει το σκορ στο 15΄. Αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί πάντως ήταν η Ρόδος με μια εξαιρετική αντεπίθεση και απίστευτο τελείωμα από τον Καταπόδη. Μετά το γκολ ανέβηκε η Μύκονος, χωρίς να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Αρχοντάκη. Η Ρόδος θα μπορούσε κάλλιστα πάντως να είχε φτάσει σε δεύτερο γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά ο Φράγκος σπατάλησε δύο μοναδικές ευκαιρίες που του δόθηκαν.
Η Μύκονος ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο πιέζοντας και χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα. Εν τέλη τα κατάφερε 8 λεπτά πριν το φινάλε . Το έργο των «πρασίνων» έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Δανά και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

 Ρόδος (Σάββας Ορφανίδης): Αρχοντάκης, Δανάς, Παπαδόπουλος (75΄ Θαμνόπουλος), Καντιμοίρης, Πελέκης, Πατούχος, Γκινής, Σκαρλάτος, Καταπόδης, Ορφανίδης, Φράγκος.

Από το  xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου