2 Ιουν 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ.ΡΟΔΟΥ «ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ»

Επειδή το τελευταίο διάστημα οι φίλαθλοι της Ρόδου έχουν γίνει θεατές στο θέατρο του παραλόγου που παίζει η διοίκηση της ομάδας , ο σύνδεσμος νιώθει την υποχρέωση να πάρει θέση και να πει κάποια πράγματα. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.
Βλέπουμε με μεγάλη έκπληξη να ανεβαίνουν σε διάφορα site δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Μαρτίνη, ότι έκανε, ό,τι μπορούσε για την ομάδα και ότι αυτά που υποσχέθηκε τα έκανε. Μας δημιούργησε ένα μεγάλο ερωτηματικό: ΑΡΑΓΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ; Γιʼ αυτό λοιπόν εμείς σαν «ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ» θέλουμε να πούμε δύο πράγματα για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια.
Αναφέρει λοιπόν ο κ. Μαρτίνης ότι παραιτήθηκε από τον Οκτώβριο. Ας μας απαντήσει λοιπόν:
1. Όσον αφορά τους προπονητές: Ποιός έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Στράντζαλη όταν η ομάδα ήταν πρώτη; Επίσης ( κάτι που μας εκμυστηρεύθηκε ο ίδιος ) ποιος αποφάσισε να μην είναι παρών ( ο προπονητής ) στις συναντήσεις που έκανε η διοίκηση με τους παίκτες, λόγω της συμπεριφοράς του; Ποιός έφερε τον κ. Σκαρτάδο; Ποιός έδιωξε τον κ. Σκαρτάδο και ποιος έφερε τον κ. Σπανό;
2. Όταν κάλεσε τους παίκτες ( τον Δεκέμβριο ) στα γραφεία της ΠΑΕ τους είπε ότι τα λεφτά υπάρχουν και τους υποσχέθηκε ότι θα τους πληρώσει , δεν τα έλεγε ο ίδιος;
3. Εσείς δεν ήσασταν αυτός που πήγε τον Ιανουάριο στο αεροδρόμιο και μάζεψε τους παίκτες που ήταν έτοιμοι να φύγουν; Τους πήγατε στο γραφείο σας και τους ζητήσατε να μείνουν και υποσχεθήκατε ότι θα λυθούν όλα και θα συνεχίσετε μαζί μέχρι τέλους.
Πώς βγαίνετε τώρα και λέτε ότι είχατε παραιτηθεί από τον Οκτώβριο; Ποιόν κοροϊδεύετε; Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και η περίπτωση Βιλάρ να καταρρίψει με τον πιο περίτρανο τρόπο αυτό που εσείς καυχιόσασταν , ότι η ομάδα ήταν καθαρή και ότι δεν χρωστούσε τίποτα. Λέγατε ότι ένα από τα επιτεύγματά σας ήταν το άρτιο λογιστήριο που φτιάξατε και ότι με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορούσαν να φανούν όλα. Το αποτέλεσμα αυτού του κουμπιού τελικά, ήταν να μην εκδίδονται οι βεβαιώσεις των ποδοσφαιριστών.
Έχετε λοιπόν υποχρέωση να εξασφαλίσετε τις οφειλές που έχετε, όχι μόνο εσείς, αλλά όλοι όσοι έχουν μερίδιο ευθύνης στα χρέη της ΠΑΕ. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να στερήσετε από τους Ροδίτες να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα, ΤΗΝ ΕΛΑΦΑΡΑ ΜΑΣ, να μην αγωνίζεται επειδή έτσι το θέλετε εσείς. Είχαμε πει πιο παλιά ότι με δική σας κίνηση και μαγκιά, ανεβάσατε την ομάδα στην Βʼ Εθνική, σας χειροκροτήσαμε όλοι και σας στηρίξαμε. Από εκεί και πέρα όμως, δεν κάνατε τίποτα για την ομάδα, μέχρι που την φτάσατε στο σημείο διάλυσης. Πώς νοιώθετε άραγε με αυτό το κατόρθωμά σας;
ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ. Όμως όπως και να έχει το πράγμα, τα χρέη θα τα πληρώσετε και ας διαλυθεί η ομάδα, δεν τα γλυτώνετε γιατί πάνε ονομαστικά. Πληρώστε λοιπόν τους παίκτες, που βρίσκονται ακόμη εδώ και δεν έχουν λεφτά να φύγουν, αφού εσείς τους φέρατε και το καυχιόσασταν, και φύγετε από την ομάδα. Εμείς δεν θέλουμε να είμαστε φίλοι με κανέναν, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μην διασύρεται το όνομα της ΡΟΔΟΥ( μας έχετε κάνει πανελλαδικώς ρεζίλι).
Επειδή σαν φίλαθλοι, γίναμε θεατές στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε να απομακρυνθούν οι ποδοσφαιριστές από το ξενοδοχείο, σας θυμίζουμε ότι δεν υπάρχουν μόνο οι έννοιες ποδοσφαιριστής και πρόεδρος, αλλά πάνω απʼ όλα η ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
Να βρεθεί λύση το συντομότερο, γιατί δεν θα δεχθείς μόνο την κατακραυγή της Κακιάς Σκάλας , αλλά και όλης της κοινωνίας της Ρόδου.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες, που προσπάθησαν για το καλύτερο, τον κ. Στράντζαλη που κράτησε την ομάδα στην πρώτη θέση μέχρι να αποχωρήσει, τον κ. Σκαρτάδο, τον κ. Σπανό που δέχθηκε να αναλάβει την ομάδα, όλο το τεχνικό team και τους φροντιστές. Όλοι οι παραπάνω γνώριζαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα (οι παίκτες δεν είχαν νερό να πιουν, δεν διέθεταν φαρμακευτικό υλικό και ας είναι καλά οι «τζάμπα μάγκες» που κάλυψαν τις ανάγκες αυτές όσο μπορούσαν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου