16 Μαΐ 2011

Δεν βλέπω φως

Η άπνοια στην κατάσταση που επικρατεί στην Ρόδο δεν φέρνει τελικά καλά αποτελέσματα στην λειτουργία της ομάδας με αποτέλεσμα τα πάντα να είναι ακόμα στον αέρα! Το τελευταίο τριήμερο έγιναν συσκέψεις επί συσκέψεων στην ΠΑΕ με σκοπό να βρεθούν οι «αριθμοί» που θα λειτουργήσουν την ομάδα και στο άμεσο μέλλον.

Ο στόχος αυτής της προσπάθειας ήταν να διορθωθεί η οικονομική κατάσταση της ομάδας . Κι αυτή μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με την μείωση των απαιτήσεων των παικτών που είναι έτοιμοι να κάνουν κι εκείνοι το βήμα της προσφυγής αλλά περιμένουν ακόμα. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχε κι ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Σπανός ο οποίος και έθεσε εγγράφως στην διάθεση του μεγαλομετόχου Τωνη Μαρτίνη μια νέα κατάσταση.

Υπήρξε επαφή με πολλούς ποδοσφαιριστές όπως έγινε γνωστό . Μερικοί από αυτούς στην φιλοσοφία του να πάρουν κάτι και να μη χαθεί ολοσχερώς επαγγελματικά η χρονιά έριξαν πολύ τις απαιτήσεις τους αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει η διάθεση ο Τωνης Μαρτίνης να κόψει …τελείως τον ομφάλιο λώρο και τις σχέσεις του με την ΠΑΕ Ρόδος.

Έτσι σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά κι αφού δεν υπάρχει εξέλιξη καμιά ο Δημήτρης Σπανός αποφάσισε να πάρει σήμερα τον δρόμο της επιστροφής παρά το γεγονός πώς έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο. «Τα πράγματα είναι δύσκολα στην ομάδα» τόνισε χθες και συνέχισε : «Εγώ κάτω από αυτές τις συνθήκες και αυτή την πίεση δεν μπορώ να συνεχίσω. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Όλα ο μεγαλομέτοχος τα έχει και εγγράφως. Έγινε μια προσπάθεια να διορθωθεί κάπως η οικονομική κατάσταση αλλά …δεν βλέπω έστω κι έτσι φως».

Στον αντίποδα πρέπει να σημειωθεί πώς δεν υπάρχει καμιά κίνηση από την πλευρά της Διοίκησης της ομάδας προς την κατεύθυνση της εκταμίευσης χρημάτων και της αποπληρωμής των οφειλομένων στους παίκτες προκειμένου να μην υπάρξουν προσφυγές. Πέρα από τους Ρόδιους παίκτες πρέπει να σημειωθεί πώς παραμένουν στην Ρόδο πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα περιμένουν ακόμα λίγο και θα αποχωρήσουν τελευταίοι όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε. Οι παίκτες αυτοί είναι οι Τέλης Καραγιαννίδης, Βασίλης Σκαρλάτος, Μάρκος Μαραγκουδάκης, Νίκος Σουμουλίδης και Λάμπρος Κεφαλούκος οι οποίοι κανείς δεν ξέρει πόσο μπορούν να περιμένουν ακόμα.

Εάν πολύ σύντομα δεν υπάρξει εξέλιξη θα αναγκασθούν και αυτοί να κάνουν στο τέλος προσφυγή για να κατοχυρώσουν τα χρήματα τους και το γεγονός αυτό θα αποβεί εις βάρος της ΠΑΕ που θα ξεκινήσει να συσσωρεύει οφειλές πέρα από τις παλιές και τις καινούργιες. Μέχρι τη Δευτέρα εξέλιξη… καμιά. Κι η Ρόδος βρίσκεται σε σκοτεινό ακόμα τούνελ. Ο χρόνος θα δείξει ποιο θα είναι το μέλλον της. 


Από το mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου