27 Απρ 2011

Δεν έχει χαθεί τίποτα

Δηλώσεις του Χρυσόστομου Ψέλλα για όλους και για όλα :

Πόσο εφικτή είναι η είσοδος της ομάδας στα πλέι οφ;
«Όποιες ελπίδες έχουμε θα τις εκμεταλλευτούμε. Θα αγωνιστούμε στο τελευταίο παιχνίδι και θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Προσωπικά πιστεύω πως δεν έχει χαθεί τίποτα, αν και θεωρώ ότι μπορούσαμε να έχουμε εξασφαλίσει προ πολλού την είσοδό μας, τουλάχιστον στα πλέι οφ».

Γιατί έφτασε η Ρόδος σε σημείο να εξαρτάται από άλλους;
«Δυστυχώς σε κάποια κρίσιμα παιχνίδια δε δείξαμε το αγωνιστικό πρόσωπο που έπρεπε και μαζί με τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε, φτάσαμε στο σημείο λοιπόν να λέμε πάλι καλά και εδώ που είμαστε».

Πόσο επηρέασαν την ομάδα οι αλλαγές προπονητών, αλλά και οι οικονομικές δυσκολίες;
«Όσα συμβαίνουν σε ένα ποδοσφαιρικό τμήμα επηρεάζουν. Κι όταν ένα αποτέλεσμα κρίνεται στη λεπτομέρεια, ακόμα περισσότερο».

Πόσο σημαντική είναι η άνοδος για τη Ρόδο, όσον αφορά στη βιωσιμότητά της και γιατί;
«Αυτά είναι καλύτερο να τα απαντήσουμε όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Είτε αν αυτό έχει θετική κατάληξη για τη Ρόδο, όπως θέλω να πιστεύω, είτε με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα».

Σε περίπτωση που η ομάδα δεν καταφέρει την άνοδο. Θα μπορούσε να γίνει πρόβλεψη για το μέλλον της;
«Επιμένω πως όλα αυτά είναι καλύτερα να τα πούμε μετά το τέλος της περιόδου. Η Ρόδος όμως, είναι Ρόδος».

Η Παναχαΐκή κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα;
«Πιστεύω πως η βαθμολογική της θέση, οφείλεται στο αποτέλεσμα του αγώνα με τη Ρόδο στο νησί. Αν υπήρχε αντίθετο αποτέλεσμα και νίκη της Ρόδου, θα μιλούσαμε τώρα για τη Ρόδο ως πρωταθλήτρια».

Πως μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το εφετινό πρωτάθλημα στον Νότιο Όμιλο;
« Με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες, πιστεύω ότι έχει υποβαθμιστεί πολύ και αν δεν είχαν εξασφαλιστεί οι μετακινήσεις από την αρχή της περιόδου, θα μιλούσαμε για ένα πρωτάθλημα παρωδία. Ίσως έτσι εξελιχθεί την επόμενη χρονιά».

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφεί για την αξιοπιστία της Football League. Η Ρόδος βίωσε την κατάσταση την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Η Football League 2 είναι άλλο «καπέλο»;
« Η Ένωση διοικητικά είναι ενιαία. Πρόκειται όμως για δύο διαφορετικά πρωταθλήματα, με ξεχωριστές ιδιαιτερότητες. Με δηλώσεις και άλλα, το προϊόν που λέγεται ποδόσφαιρο υποβαθμίζεται και θεωρώ ότι διοικητικά η Ένωση κινείται στη σωστή κατεύθυνση, για να εξαφανιστούν τα όποια «σκοτεινά γεγονότα» θίγουν την αξιοπιστία της. Για όσα έχουν συμβεί πάντως, δεν ευθύνονται μόνο η Ένωση και οι ομάδες». 



Από το 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου