13 Απρ 2011

Σαλαμίνα και Ψαχνά θα κάνουν το καθήκον τους

Στο …νεκρό διάστημα μέχρι την επόμενη αγωνιστική της ομάδας, στις 8 Μαϊου για την τελευταία αγωνιστική αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός της Ρόδου Δημήτρης Σπανός: « Το βασικότερο είναι η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Όχι επειδή η ομάδα είναι απροπόνητη αλλά γιατί θα πρέπει να την οδηγήσουμε θεωρητικά από τον Πανηλειακό και μετά, σε φόρμα για τα πλέι οφ. Δίνουμε έμφαση λοιπόν στη φυσική κατάσταση και την τακτική».
Το κενό που μεσολαβεί μέχρι το ματς με τον Πανηλειακό, είναι σίγουρα μεγάλο και οι δυσκολίες πολλές όπως υπογραμμίζει ο κόουτς : «Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να συμβαίνει αυτό σε κάθε ομάδα. Δεν μπορείς να προγραμματίσεις. Αλλιώς τα περιμένεις όλη τη χρονιά και αλλιώς σου έρχονται. «Κλειδί» για να μπορέσεις να διατηρηθείς σε αυτό το διάστημα, είναι αν υπάρχει οργάνωση σε όλους τους τομείς. Να μην περιμένουμε το φιλότιμο των παικτών και να στηριζόμαστε σε αυτό».
Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Σπανός εξέφρασε την πίστη πως η Ρόδος θα βρίσκεται μέσα στις θέσεις των πλέι οφ και εξήγησε τον λόγο: «Νομίζω ότι θα είμαστε στα μπαράζ. Δεν είναι πλέον στο χέρι μας, μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής όμως, ίσως και να είναι. Κι αυτό, το στηρίζω στο γεγονός ότι Σαλαμίνα και Ψαχνά θα κάνουν το καθήκον τους».



Από το 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου