23 Μαρ 2011

Συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ, ζητώντας από τον φίλαθλο κόσμο του νησιού που γέμισε χτες το Δημοτικό Στάδιο, συγνώμη. Μάλιστα, αναλαμβάνει το μερίδιο ευθύνης της και καλεί σε νέα προσπάθεια, αφού χάθηκε μια μάχη, όχι όμως και ο πόλεμος…

  Ένας αγώνας που τέλειωσε, παίχτηκε στο γήπεδο, με όλες τις αντίξοες συνθήκες, με όλους και με όλα σχεδόν απέναντι μας. Ακόμη και με τις συγκυρίες των κασετών!

Δεν πρόκειται να πούμε για την κάκιστη διαιτησία, ούτε για την απόδοση μας. θα πούμε, πως φταίει η δική μας επίδοση και η δική μας απόδοση! Λυπούμαστε και στενοχωριόμαστε για δυο χιλιάδες φιλάθλους που παρακολούθησαν την χτεσινή αναμέτρηση, τους αφήσαμε με την πίκρα στο στόμα. Γι αυτούς στενοχωριόμαστε πιο πολύ και ζητάμε συγνώμη. Η μπάλα δυστυχώς είναι στρογγυλή και τις συνθήκες σ’ έναν αγώνα, δεν τις διαμορφώνουν μόνο οι ποδοσφαιριστές και η μπάλα…

Από τη δική μας πλευρά, όποια ευθύνη, την αναλαμβάνουμε στο ακέραιο. Θεωρούμε πως δεν τέλειωσαν όλα! Χάσαμε μια μάχη, μια πολύ κρίσιμη μάχη. Χάσαμε έναν αγώνα που θα μας έδινε το πλεονέκτημα. Θεωρούμε όμως πως είμαστε ακόμη μέσα στον πόλεμο κι έχουμε όπλα ισχυρά: Αυτούς τους παίκτες, που πραγματικά, υπό αντίξοες συνθήκες, καταφέρανε ως σήμερα να έχουν την ομάδα μέσα στο «κόλπο» της ανόδου.

Κρίνουμε πως όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε το στόχο και την επιστροφή μας στη Β Εθνική. Αλλωστε και οι ποδοσφαιριστές μας, γνωρίζουν πως αυτός ο στόχος είναι μονόδρομος. 


ΠΑΕ Ρόδος

1 σχόλιο:

  1. Καλημερα!
    Για μενα με αυτη τη ανακοινωση της ΠΑΕ δειχνει σεβασμο προς στους φιλαθλους. Και αυτο ειναι τεραστιο.
    Οταν χανεις εναν τετοιο αγωνα ειναι λογικο να πεφτουν μουρμουρες και καρφια. Ωμως αυτο ειναι προσωρινο και δεν κρατα για πολυ, αφου ειμαστε ελαφια πανω απο ολα.
    Την δευτερα ηταν 2000 στο γηπεδο.
    Μπορει να χασαμε γιατι οι παικτες δεν ειναι συνηθισμενοι σε τοσο κοσμο και γι αυτο επαθαν βραχυκηκλωμα.
    Η εχασαν γιατι δεν ειχαν δυναμεις να πεξουν αφου δεν εχουν χρηματα.
    Η χασαμε γιατι ο μαλαγανας μας επιασε κοτσο με τα γλυκα του λογια.
    Χασαμε και αυτο εχει σημασια βαθμολογικα αλλα δεν πτοουμαστε παρα πανω απο μια δυο μερες...
    Ο αγωνας συνεχιζεται, σημερα πχ ειμαστε στην πρωτη θεση μαζι με την Παναχαικη που εχει ενα παιχνιδι λιγοτερο.
    Αν σημερα Ηρακλης και Απολλων αναδειχνουν ισοπαλλοι (κατι που μας συμφερει) τοτε το σαββατο θα ειμαστε μονοι δευτεροι, η ισοβαθμοι, η με 1β διαφορα, η με 3β διαφορα απο την πρωτοπορο Παναχαικη....και μετα βλεπουμε.
    Αν φτασουμε τελικα στα μπαραζ, τοτε μας συμφερει να ειμαστε δευτεροι, γιατι ετσι περνουμε 2β.
    Δεν εχει χαθει τιποτε ακομα, η Παναχαικη μπορει και να χασει βαθμους στην εδρα της και δεν ειναι καθολου παραξενο αφου κατι τετοιες γκελες τις συνηθηζει.
    Γι αυτο τωρα που εχουμε μαζεψει τα σπλαχνα μας και εχουμε γυρισει σελιδα, κοιταμε πως θα εχουμε τον κοσμο διπλα μας. Η ανακοινωση της ΠΑΕ ηταν βαλσαμο για τις πληγες μας, και μια μεγαλη κοινηση σεβασμου προς τους φιλαθλους.
    Χωρις εμας δεν υπαρχει η Ροδος. Εμεις ειμαστε η ψυχη και δυναμη που συνεσφερει στην υπαρξη της Ροδου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή