25 Μαρ 2011

Ρόδος - Μικτή ΕΠΣ Δωδεκανήσου 3-1 (Φιλικό)

Φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το επερχόμενο ματς της Τετάρτης με αντίπαλο το Ρούφ έδωσε χθες η Ρόδος. Ο Δημήτρης Σπανός πήρε μαζί του σε αυτό το παιχνίδι δεκαπέντε παίκτες και ιδιαίτερα εκείνους που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της football league 2. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν χθες κανονικά στις 12.30 το μεσημέρι στο βοηθητικό του Δημ. Σταδίου ενώ δεκαπέντε παίκτες πήγαν με τον προπονητή τους στις Καλυθιές για το φιλικό με την Μικτή των Νέων την οποία συμπλήρωσαν ιδιαίτερα στο β΄μέρος και παίκτες της ομάδας της πόλης μας.

Τελικά μετά από ένα καλό και ανοικτό παιχνίδι η Ρόδος κέρδισε με 3-1 την ομάδα της Μικτής. Σκόραραν για την Ρόδο οι Σκαρλάτος, Κακλαμάνος και Τσιφλίδης ενώ το γκολ της Μικτής πέτυχε ο Κούρτης. Πρέπει να σημειωθεί πώς τόσο ο Δημήτρης Σπανός όσο και ο Θόδωρας Θεοδώρου έμειναν ικανοποιημένοι από την εικόνα των παικτών που χρησιμοποίησαν και κράτησαν αρκετά σημαντικά στοιχεία για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις και των δυο πλευρών.

ΡΟΔΟΣ: Σουμουλίδης, Παπαδημήτρης, Ντάλας, Ανωγειαννάκης, Ευγενικός, Τσιφλίδης, Σκαρλάτος, Παπαδόπουλος , Σότα και Δανάς. Στο β΄μέρος αγωνίσθηκαν οι Γ. Καντιμοίρης, Μαραγκουδάκης, Κακλαμάνος.

ΜΙΚΤΗ: Κραβαρίτης, Βολωνάκης, Παπαστεφάνου, Διακοβασιλείου, Πολυμένωφ, Κατσαράς, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιώργου, Καμπούρης, Κούρτης, Πεταυράκης. Στο β΄ημίχρονο με την ομάδα της Μικτής αγωνίσθηκαν οι Παπαδημήτρης, Ευγενικός, Σότα και Σουμουλίδης .



Από το mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου