13 Μαρ 2011

Βύζας Μεγάρων - Ρόδος 1-1

Σε ένα κακό τερέν, τα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και ο κακός ρυθμός ήταν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των πρώτων λεπτών, με τη Ρόδο να επιδιώκει σταδιακά να πάρει τον έλεγχο, να παίξει με κάτω την μπάλα και να κάνει παιχνίδι.
Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πίεσε ψηλά, δημιούργησε προβλήματα στην ανάπτυξη των Μεγαρέων και έδειξε να ελέγχει τον ρυθμό στο πρώτο ημίωρο, με τον Βύζαντα στη συνέχεια να ισορροπεί και να ανοίγει μάλιστα το σκορ στο 36’, όταν ο Στρατάκης εκμεταλλεύθηκε άψογα την μπαλιά του Όκογιε και με πλασέ νίκησε τον Ριγανά για το 1-0.
Αυτό έμελλε να είναι και το σκορ του ημιχρόνου, με τη Ρόδο να μπαίνει αποφασισμένη στην επανάληψη να πάρει τον πολυπόθητο βαθμό, στην εσχάτη. Τα πράγματα όμως, δεν ξεκίνησαν ιδανικά, με τον γκολκίπερ Ριγανά να δέχεται λίγο πριν τη σέντρα ένα αντικείμενο στο κεφάλι, γεγονός που καθυστέρησε την έναρξη του δεύτερου μέρους για περίπου 5 λεπτά.
Χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα, ο πορτιέρο της Ρόδου πήρε θέση και το ματς ξεκίνησε, με τα «ελάφια» να πιέζουν με το «καλημέρα» ασφυκτικά για την ισοφάριση, σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές καλές στιγμές. Τελικά, ο στόχος επετεύχθη για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού στο 71’, όταν Γ. Καντιμοίρης και Κακλαμάνος άλλαξαν ωραία την μπάλα, με τον τελευταίο να τροφοδοτεί τον Μανίκα που με κεφαλιά «έγραψε» το τελικό 1-1.


Ρόδος: Ριγανάς, Παπαδημήτρης, Ανωγειανάκης (80’ Σ. Καντιμοίρης), Μπιμπίρης, Παπαδόπουλος, Σκαρλάτος (46’ Τσιφλίδης), Τοπάλης, Γήτας, Γ. Καντιμοίρης, Μανίκας (90+ Καραγιαννίδης), Κακλαμάνος  .

Από το 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου