7 Μαρ 2011

Ρόδος - Κόρινθος 1-0

Μεγάλη και επαγγελματική νίκη για τα ελάφια. Η Ρόδος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 9' με τον Καντιμοίρη Γ. από το ύψος της μεγάλης περιοχής επιχείρησε σουτ , η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στο 26' μετά από σέντρα του Ανωγειαννάκη ο Μανίκας δέχθηκε μαρκάρισμα εντός περιοχής και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε να το εκτελέσει και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.  Η Ρόδος πίεσε και για δεύτερο γκολ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα ελάφια έλεγχαν το ματς και περίμεναν την Κόρινθο στο κέντρο.
Η Ρόδος έπαιζε στην κόντρα όλο το δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν.
Αξίζει να αναφέρουμε μια ευκαιρία της Κορίνθου στο 55' μετά από κεφαλιά εξ επαφής ο Ριγανάς απέκρουσε κρατώντας το 1-0.Στο 61' ο Κακλαμάνος σούταρε στην κίνηση μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο  άουτ. Άλλη μια ευκαιρία είχε η Ρόδος στο 83' με σουτ του Τσιφλίδη να καταλήγει και αυτό άουτ.
Για την Ρόδο δεν υστέρησε κανένας παίκτης και με τέτοιες εμφανίσεις και επαγγελματικό κοουτσάρισμα από τον Κύριο Σπανό , η άνοδος είναι κοντά.

Ρόδος: Ριγανάς, Σ. Καντιμοίρης (90' Παπαδημήτρης), Ανωγειανάκης, Μπιμπίρης, Παπαδόπουλος, Κεφαλούκος, Τοπάλης, Γήττας (84' Σκαρλάτος), Γ. Καντιμοίρης, Μανίκας (71' Τσιφλίδης) , Κακλαμάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου