6 Φεβ 2011

Ρόδος - Αίας Σαλαμίνας 5-3

Συγκλονιστικό παιχνίδι με αγγλικό σκορ. Τραγική και ασύνδετη η Ρόδος για 20' , αλλά για 70' λεπτά πάτησε γκάζι και έδειξε γιατί βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και πάει για άνοδο.
Η Ρόδος βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από τραγικά λάθη στην άμυνα της στο 7' και στο 16' δέχθηκε δύο γκολ. Από το 20' και μετά τα ελάφια ανέβασαν ρυθμό πατούσαν καλά στο γήπεδο και έδειξαν ποιο είναι το αφεντικό του αγώνα. Στο 28' μετά από ωραίο συνδυασμό του Μανίκα με τον Μαραγκουδάκη από δεξιά και σέντρα του τελευταίου στο ύψος του πέναλτι βρέθηκε ο Γ. Καντιμοίρης με πλασέ να μειώνει σε 1-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 32' σε σέντρα ο Καραγιανίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κακλαμάνος από κοντά με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 2-2. Η Ρόδος συνέχισε να πιέζει για τρίτο και τέταρτο γκολ χάνοντας ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει .
Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 47' μετά από κόρνερ του Τοπάλη ο Μπιμπίρης πετάχτηκε στη μικρή περιοχή πήρε την κεφαλιά και έκανε το 3-2 για τα ελάφια. Η πίεση συνεχίστηκε για την Ρόδο και στο 55' μετά από ωραία ενέργεια του Τοπάλη από δεξιά άδειασε τον αντίπαλο έβγαλε την σέντρα και με φανταστικό ανάποδο ψαλίδι ο Κακλαμάνος έγραψε το 4-2.
Ο Αίας δεν τα παράτησε και σε μια φάση διαρκείας και σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 4-3.
Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε για τα ελάφια με τον Μανίκα να βγαίνει από δεξιά να σεντράρει στον Κακλαμάνο αυτός να σπρώχνεται μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Διαιτητής να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Μαραγκουδάκης ανέλαβε την εκτέλεση του κάνοντας το 5-3 στο 79' που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ρόδος : Σουμουλίδης , Μπιμπίρης , Καραγιαννίδης , Τσιφλίδης , Σκαρλάτος , Ανωγειανάκης (Ευγενικός), Καντιμοίρης Γ. (Δανάς) , Μαραγκουδάκης (Ντάλλας), Τοπάλης , Μανίκας , Κακλαμάνος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου