6 Δεκ 2010

Έκανα τη δουλειά μου

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, ο οποίος στο 70' έκανε το 1-0 σκοράροντας απέναντι στην παλιά του ομάδα. Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε για τα συναισθήματά του αλλά και για την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Football League. Ο δεύτερος σκόρερ της Ρόδου με 3 γκολ, πίσω από τον Μανίκα και τον Κακλαμάνο, αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος υποστηρίζοντας πως αν αυτά λυθούν αυτά τότε η ομάδα θα μπορέσει να ξεφύγει στην πρώτη θέση.
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ ο Μαραγκουδάκης είπε : “Όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς μακριά από την έδρα σου. Ήταν ένα τρίποντο που το είχαμε ανάγκη. Ήταν πολύ σημαντικό αν υπολογίσουμε και το γεγονός ότι η ομάδα είχε πάνω από 600 μέρες να κερδίσει μακριά από τη Ρόδο στο πρωτάθλημα”. (587 για την ακρίβεια. Τελευταίο διπλό στις 26 Απριλίου του 2009 στην έδρα του Ατσαλένιου).
Είναι ένα τρίποντο ψυχολογίας ενόψει και της συνέχειας. Έχουμε βέβαια πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Χθες μπορούμε να πούμε ότι είχαμε και την τύχη με το μέρος μας αναφορικά με τα υπόλοιπα παιχνίδια αφού ούτε ο Παναιγιάλειος ούτε και η Παναχαϊκή κατάφεραν να νικήσουν και έτσι ανεβήκαμε στην κορυφή. Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ, το κυνηγούσαμε καιρό.
Σε ερώτηση για τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ρόδος τόνισε: “Όλα τα εξωαγωνιστικά που συμβαίνουν στην ομάδα μας δημιουργούν μία ψυχολογική πίεση και μία αβεβαιότητα για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανεβάσουμε την ομάδα. Είναι κρίμα να μην ανέβει. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και από το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και από ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα”.
Ο Μαραγκουδάκης υποστηρίζει πως αν τελικά λυθούν τα διοικητικά προβλήματα, η Ρόδος μπορεί να ξεφύγει στην πρώτη θέση: “Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Γίνεται πολύ σκληρή δουλειά και έχουμε στην ομάδα έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει και στην πρώτη εθνική. Πρέπει να συνεχίσουμε με χαμηλά το κεφάλι. Αν βρεθούν λύσεις και η ομάδα δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα τότε μπορούμε να ξεφύγουμε στην βαθμολογία. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και το έχουμε αποδείξει στα περισσότερα ματς αλλά και στα ντέρμπι”.
Όσο για το πως ένιωσε παίζοντας απέναντι στην παλιά του ομάδα ο 28χρονος πρόσθεσε: “Τα συναισθήματα όταν παίζεις απέναντι στην παλιά σου ομάδα είναι ανάμικτα. Πάντα κοιτάς όμως το καλό της ομάδας που αγωνίζεσαι. Αυτό έκανα κι εγώ. Έκανα τη δουλειά μου. Είναι ένας αγώνας, 90 λεπτά. Μετά το τέλος είμαστε όλοι φίλοι. Έχω άλλωστε πολλούς γνωστούς στον ΠΑΟ ΡΟΥΦ. Και από τη Ρόδο αν κάποτε αποχωρήσω τα ίδια όμορφα συναισθήματα θα έχω”.
Τέλος μίλησε και για τον ανταγωνισμό που υπάρχει για μία θέση στην επίθεση: “Ο ανταγωνισμός στην επίθεση αλλά και γενικά στην ομάδα είναι καλός. Σε κάνει να γίνεσαι ακόμα καλύτερος και αυτός είναι προς όφελος του συλλόγου. Σαν ομάδα εμείς έχουμε βρει την χημεία μας και τη σωστή συνταγή να μπορούμε να καλύπτουμε και κενά ποδοσφαιριστών που για οποιοδήποτε λόγο απουσιάζουν από την ομάδα”.

Από το golden3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου