9 Δεκ 2010

Η αποχή δεν είναι λύση

Επιστολή των παικτών σχετικά με την διοικητική αβεβαιότητα :


«Σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας μας και τους φιλάθλους μας, αναγκαζόμαστε, οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ρόδος και το προπονητικό τιμ, να εκφράσουμε δημόσια τον έντονο προβληματισμό μας για το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας.
Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Το γεγονός ότι αρκετό καιρό (1,5 μήνα)είμαστε μόνοι και δυστυχώς νιώθουμε μόνοι, χωρίς να περιμένουμε κανέναν να μας ανοίξει την πόρτα και να μας κοιτάξει στα μάτια για το τι μέλλει γενέσθαι , ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ!
Σαν προβλήματα, αναφέρουμε την ελλειπή οικονομική κατάσταση προς τα πρόσωπά μας, το χωρίς ύπαρξη ιατρικό τιμ και άλλων σημαντικών λειτουργικών υλικών.
Δυστυχώς, τα ψυχικά αποθέματα με όλα τα παραπάνω εξαντλούνται. Παρ’ όλα αυτά, βρίσκουμε τη δύναμη, σαν οικογένεια που νιώθουμε, να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας.
Τόσο στις καθημερινές προπονήσεις, όσο και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, με την ελπίδα μήπως ευαισθητοποιήσουμε κάποιον ή κάποιους που αγαπάνε την ομάδα.
Επειδή στο ποδόσφαιρο η διάθεση προηγείται της απόδοσης και αυτή προκαθορίζεται από τις προϋποθέσεις, αντιλαμβάνεστε πόσο κακές είναι αυτές που ενδεχομένως να οδηγηθεί η ομάδα.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανώνυμους και επώνυμους φιλάθλους μας («Κακιά Σκάλα»), για την έως τώρα προσφορά τους και εμπιστοσύνη που δείχνουν προς τα πρόσωπά μας και να τους πούμε ότι θα κάνουμε το παν.
Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΠΟΤΕ…;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου