14 Δεκ 2010

Ρόδος - Χανιά 0-0

Η εικόνα της Ρόδου με 4 βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο της βαθμολογίας σε κάποιους δεν άρεσε και πολύ φαίνεται και φρόντισαν σήμερα, στην αναμέτρηση με τα Χανιά, να αποτρέψουν το τρίποντο της νίκης.
Η Ρόδος πάλεψε για τη νίκη, δημιούργησε και έχασε πολλές και καλές ευκαιρίες κόντρα στην ομάδα της Κρήτης, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν είδε ή δεν ήθελε να δει στις φάσεις του 66ου, του 84ου και του 91ου λεπτού, όταν και σημειώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις εντός της περιοχής των Χανίων, με τα «ελάφια» να διαμαρτύρονται έντονα, ειδικότερα για τις δύο τελευταίες, κραυγαλέες περιπτώσεις πέναλτι.
Κι αν στο 66’ ο διαιτητής της αναμέτρησης θεώρησε το χέρι του αμυντικού ακούσιο, μιας και ο αμυντικός των φιλοξενούμενων βρισκόταν πράγματι σε μικρή απόσταση από την ενέργεια του Καντιμοίρη, δεν χωράει καμία δικαιολογία για τις φάσεις του 84’ και του 91’, με τον ίδιο παίκτη, να τραβάει πρώτα τον Κεφαλούκο εντός περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ και στο φινάλε, να «γκρεμίζει» τον Κακλαμάνο.

Τα ελάφια είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες να σημειώσουν γκολ και να πάρουν την νίκη. Στο 70’ μετά από σέντρα του Λιόλιου, ο Μανίκας στρώνει στον Κακλαμάνο, αλλά το αδύναμο πλασέ του τελευταίου να μην ανησυχεί τον πορτιέρο των Κρητικών. Και στο 92' βαθιά μπαλιά του Τοπάλη, ο Μανίκας βγαίνει στην πλάτη της άμυνας  και στέλνει με σουτ την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στη μεγαλύτερη ίσως στιγμή του αγώνα.
Με τους «πράσινους» λοιπόν να αδυνατούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και τον ρέφερι της αναμέτρησης να βρίσκεται το λιγότερο σε κακή μέρα, το 0-0, έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, που διατηρεί τη Ρόδο στην πρώτη θέση, με 2 βαθμούς διαφορά από την Παναχαϊκή.

Ρόδος: Σουμουλίδης, Καραγιαννίδης, Λιόλιος, Ντάλας, Μαραγκουδάκης, Γήττας (82' Τοπάλης), Τσιφλίδης (61' Ανωγειανάκης), Κακλαμάνος, Γ. Καντιμοίρης (69' Κεφαλούκος), Σκαρλάτος, Μανίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου