15 Νοε 2010

Ρόδος - Βύζας Μεγάρων 2-1

Πολύ καλή εμφάνιση για τα Ελάφια στο πρώτο ημίχρονο όπου και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με 1-0 αλλά και αγνώριστη η ομάδα στο δεύτερο ειδικά μετά το 60'.
Η ομάδα μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά του αγώνα και κατάφερε στο 16' μετά  κόρνερ του Γήττα από αριστερά, ο Μαραγκουδάκης κοντρόλαρε τη μπάλα στην περιοχή, έκανε το σουτ και άνοιξε το σκορ. Η Ρόδος συνέχισε να πιέζει και στο 32' σε σουτ του Μαραγκουδάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στο Γήττα, αυτός επιχείρησε  πλασέ με σκοπό να «κρεμάσει» τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόδος προσπάθησε να τελειώσει το παιχνίδι στο 49' σε σέντρα του Μανίκα από δεξιά, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο ο Κακλαμάνος έπιασε το σουτ στην κίνηση όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στα επόμενα λεπτά τα ελάφια είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά η μπάλα τιμωρεί όταν δεν τελειώνεις τα παιχνίδια , σε μια ανύποπτη φάση στο 53' σε σέντρα  από τα αριστερά ο Κραβαρίτης έδιωξε ασθενώς όμως η μπάλα στρώθηκε στον επιθετικό και εύκολα  έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-1. Η Ρόδος αντέδρασε αμέσως μετά την σέντρα και στο 54' βγήκε από τα δεξιά με τον Γήττα να δίνει στον Σκαρλάτο και αυτός με ωραία σέντρα να βρίσκει τον  Ανωγειανάκη στην περιοχή , κοντρόλαρε έκανε το σουτ και «έγραψε» το 2-1.
Στα αμέσως επόμενα λεπτά  η Ρόδος έκλεισε τους διακόπτες και έδωσε το δικαίωμα στον Βύζα να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να χάσει αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Αλλά η Ρόδος ευτύχισε να έχει σε εκπληκτική μέρα τον τερματοφύλακα της Κραβαρίτη όπου ειδικά σε τρεις περιπτώσεις έσωσε κυριολεκτικά την ομάδα από την ισοφάριση .

ΡΟΔΟΣ: Κραβαρίτης, Μπιμπίρης, Ανωγειανάκης (81΄ Τσιφλίδης), Ντάλλας, Σκαρλάτος, Μαραγκουδάκης, Λιόλιος, Γήττας (75΄ Τοπάλης), Καραγιαννίδης, Μανίκας (70΄ Δανάς), Κακλαμάνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου