21 Νοε 2010

Παναχαΐκή - Ρόδος 2-0

Η Ρόδος για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός έδρας δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει σε δύο περιπτώσεις . Στο 2’ κεφαλιά του Γήττα η μπάλα πέρασε λίγο αουτ. Επτά λεπτά αργότερα στο 9' ο Μαραγκουδάκης βγήκε στην κόντρα ο αμυντικός , έκοψε δύσκολα σε πλάγιο. Τα ελάφια έλεγχαν τον αγώνα μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54’ σουτ του Μαραγκουδάκη από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, μετά από πάσα του Κακλαμάνου, η μπάλα ελάχιστα άουτ…
 Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς καμία ομάδα να απειλή την αντίπαλη εστία , μέχρι το 64' όπου ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα σε μια  κούρσα έπεσε μέσα στην περιοχή και ο Διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι . Το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα σε προβολή του Στ.Καντιμοίρη , ο διαιτητής υπέδειξε ξανά πέναλτι υπέρ της Παναχαΐκής . Το εκτέλεσε και αυτό εύστοχα ο Λουτσιάνο κάνοντας το 2-0 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Η Ρόδος το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει στο 73' με πολύ καλό σουτ του Γήττα το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ.
ΡΟΔΟΣ:  Κραβαρίτης, Κεφαλούκος, Καραγιαννίδης, Ντάλλας (67' Μανίκας), Λιόλιος, Γήττας, Μπιμπίρης, Μαραγκουδάκης, Καντιμοίρης, Κακλαμάνος (77' Σκαρλάτος), Τσιφλίδης (68' λ.τ Ανωγειανάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου