27 Νοε 2010

Ρόδος - Κεραυνός Κερατέας 1-0

Νίκη που τους επιτρέπει να βλέπουν με αισιοδοξία το πρωτάθλημα πέτυχαν σήμερα τα ελάφια.Με ένα γκολ στο 74' λεπτό από τον Ανωγειαννάκη πήρε την νίκη η Ρόδος.
Η Ρόδος από το πρώτο λεπτό έλεγχε τον αγώνα  ,με την πρώτη καλή ευκαιρία να έρχεται στο 31' μετά από εκτέλεση πλαγίου από τον Λιόλιο , γυριστή κεφαλιά του Μπιμπίρη, νέα καρφωτή κεφαλιά του Μανίκα από το ύψος του πέναλτι, στο δεξί κάθετο δοκάρι .Στην συνέχεια η Ρόδος είχε άλλες δύο ευκαιρίες στο 37' και 45' με τους Μανίκα και Σκαρλάτο αντίστοιχα, να επιχειρούν σουτ αλλά να κοντράρουν σε σώματα αντιπάλων.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόδος μπήκε αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι , κυριάρχησε στο κέντρο με τους Γήττα και Μαραγκουδάκη να είναι σε πολύ καλή ημέρα και με τους Ανωγειαννάκη και Σκάρλάτο να πλαγιοκοπούν συνέχεια την άμυνα του Κεραυνού. Στο 74' ο Κακλαμάνος βρέθηκε πλάγια δεξιά σέντραρε στο Ανωγειαννάκη και αυτός με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία για να κάνει το 1-0. Στα υπόλοιπα λεπτά η Ρόδος προσπάθησε με αντεπιθέσεις να πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο χειροκρότησαν τους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα. Σήμερα ήταν ξεκάθαρο ότι όλη αυτή η αβεβαιότητα στα διοικητικά της ομάδας δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστους τους παίκτες . Ας ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση πριν είναι αργά.

Ρόδος : Κραβαρίτης, Λιόλιος, Ντάλλας,Μπιμπίρης, Καραγιαννίδης, Δανάς (Κακλαμάνος), Σκαρλάτος (Τοπάλης), Γήττας, Μαραγκουδάκης, Ανωγειαννάκης (Αυγενικός), Μαννίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου