17 Οκτ 2010

Ηρακλής Ψαχνών - Ρόδος 3-1

Διαιτητικό όργιο κατά της Ρόδου. Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τα Ελάφια  κατάφερε ο διαιτητής Μπουμαρσόπουλος να το γυρίσει ανάποδα με δύο αποφάσεις του.
Τα Ελάφια μπήκαν ιδανικά στο παιχνίδι και κατάφεραν στο 5' λεπτό μετά από θαυμάσια μπαλιά του Γήτα στον Κακλαμάνο και δυνατό σουτ του τελευταίου να κάνει το 1-0. Αλλά αυτό μάλλον χάλασε τα σχέδια του διαιτητή και άρχισε το χειρουργείο. Στο 14' μετά από μαρκάρισμα του Στ. Καντιμοίρη μέσα στην περιοχή ο διαιτητής ανακάλυψε πέναλτι υπέρ του Ηρακλή και δεν έφτανε αυτό απέβαλε και τον παίκτη μας. Μετά από διαμαρτυρίες του Γ. Στράντζαλη και του πάγκου μας , τελικά το πέναλτι εκτελέστηκε για να γίνει το 1-1.
Αλλά το όργιο δεν τελείωσε εκεί , στο  41' ο Μπουμαρσόπουλος είδε σπρώξιμο του Καραγιαννίδη στον επιθετικό των Ψαχνών και έδειξε για δεύτερη φορά την άσπρη βούλα. Ο πάγκος της Ρόδου εξαγριώθηκε και δεν πίστευε αυτά που έβλεπε . Το αποτέλεσμα ήταν να αποβάλει παράγοντες από τον πάγκο μας .Το πέναλτι εκτελέστηκε κάνοντας το σκορ 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι μέχρι το 61' μετά από κόρνερ του Ηρακλή και ολέθριο λάθος του Ριγανά η μπάλα κατέληξε απευθείας στα δίχτυα . Μετά και το 3-1 το παιχνίδι τελείωσε  .

Ρόδος:  Ριγανάς, Κεφαλούκος, Καραγιαννίδης, Λιόλιος, Καντιμοίρης Σ, Γήττας, Μπιμπίρης, Μαραγκουδάκης(35΄λ.τ Ντάλλας) , Γκέσιος(70΄Καντιμοίρης Γ), Σκαρλάτος(70΄Μανίκας), Κακλαμάνος

1 σχόλιο:

  1. Ας μην πηγαιναμε καθολου να παιξουμε. Θα γλυτωναμε τον Σταματη και τα εξοδα μεταφορας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή