10 Οκτ 2010

Ρόδος - Πλατανιάς Χανίων 2-1

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, η ομάδα της Ρόδου, με …υπογραφή Μανίκα, γύρισε το ματς στην επανάληψη και νίκησε τον Πλατανιά Χανίων με 2-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν ανοίγοντας το σκορ στο 21’ κάνοντας το 0-1. Τα «ελάφια» βρήκαν απάντηση στο 47’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαραγκουδάκη, ενώ την υπογραφή του στο τρίποντο της ομάδας του, έβαλε ο Ηλίας Μανίκας, με ένα εξαιρετικής δυσκολίας και σπάνιας ομορφιάς τέρμα, σουτάροντας διαγώνια, από πολύ πλάγια θέση.
Αξίζει να σημειωθεί, πως η κίνηση της «Κακιάς Σκάλας» να προπληρώσει τα εισιτήρια του αγώνα, ανοίγοντας ουσιαστικά τις …θύρες του Δημοτικού Σταδίου, έτυχε της ανταπόκρισης του φίλαθλου κόσμου του νησιού, με περισσότερους από 1.200 φίλους της Ρόδου, να δίνουν το «παρών» και να ωθούν τους παίκτες του Γιώργου Στράντζαλη στην ανατροπή.


Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Ριγανάς, Σ. Καντιμοίρης, Μπιμπίρης, Λιόλιος, Κεφαλούκος, Γκέσιος (66΄ Σκαρλάτος), Γ. Καντιμοίρης (46΄ Μαραγκουδάκης), Μανίκας (84’ Δανάς), Γήτας, Καραγιαννίδης, Κακλαμάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου