3 Οκτ 2010

Αίας Σαλαμίνας - Ρόδος 0-0


Πολύ καλή εμφάνιση για την Ρόδο που έχασε μεγάλη ευκαιρία να φύγει από την Σαλαμίνα με τους 3 βαθμούς της νίκης. 
Στο 20΄ μεγάλη ευκαιρία για τη Ρόδο να μπει μπροστά στο σκορ με το Μανίκα που ξέφυγε από την αντίπαλη άμυνα, πλάσαρε, όμως ο  τερματοφύλακας απέκρουσε δύσκολα.  

32΄Κεφαλιά του Μανίκα από σέντρα του Τοπάλη απέκρουσε ο Πονηρός.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόδος με σωστή τακτική και καλά στημένη την ομάδα στο γήπεδο κυριάρχησε και προσπάθησε να πάρει το παιχνίδι.


Στο 80΄ φάση διαρκείας στα καρέ της Σαλαμίνας. Μετά από σέντρα του Τοπάλη ο Κακλαμάνος με κεφαλιά έδωσε πορεία στην μπάλα προς τα δίχτυα , όμως απέκρουσε ο αμυντικός, με αποτέλεσμα να φτάσει έξω από την περιοχή, εκεί που βρίσκονταν ο Μαραγκουδάκης, που σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
90+3 Μεγάλη ευκαιρία για τη Ρόδο να πάρει το παιχνίδι. Τοπάλης και Καντιμοίρης Γ  συνεργάστηκαν,  ο τελευταίος μπορούσε να τελειώσει τη φάση, έδωσε δίπλα στον Κακλαμάνο που δεν τον περίμενε με αποτέλεσμα να χαθεί η  ευκαιρία.

Ρόδος: Ριγανάς, Κεφαλούκος, Καραγιαννίδης, Καντιμοίρης Σ, Λιόλιος, Γήττας, Μπιμπίρης, Τόπάλης, Μανίκας(60΄Κακλαμάνος), Σκαρλάτος(67΄Δανάς), Μαραγκουδάκης

1 σχόλιο:

  1. Εμενα δεν με χαλασε και τοσο το Χ. Ουτε και ο Παναιγιαλιος κερδισε εκει μεσα.
    Ο Κακλαμανος ειναι το προσωπο του αγωνα. >Διαβασα στο νιους12 οτι μπηκε αλλαγη στο 2ο ημιχρονο, εσωσε την ομαδα απο γκολ πανω στην γραμμη και ο ιδιος μετα παραλιγο γκολ γιατι αμυντικος της σαλαμινας αποκρουσε στην γραμμη.
    Μπραβο στην ομαδα που επαιξε καλη μπαλα ωπως ολοι λενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή