28 Σεπ 2010

Στόχος μας είναι η άνοδος

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Ηλίας Μανίκας παραχώρησε μίνι συνέντευξη και μίλησε για το παιχνίδι, τις βλέψεις των «ελαφιών», ενώ αναφέρθηκε και στο  επίπεδο των ομάδων της football league 2. Συγκεκριμένα
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό. Ήρθε στο νησί με σκοπό να καταστρέψει το παιχνίδι μας και βασικό στόχο το 0-0. Ουσιαστικά το παιχνίδι αυτό  θα κρίνονταν στο χρόνο στον οποίο θα καταφέρναμε να πετύχουμε γκολ. Σημασία δεν έχει ποιος το πετυχαίνει, αλλά ότι όλοι μαζί δουλέψαμε για τη νίκη και με την  υπομονή που δείξαμε καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Για τους στόχους της Ρόδου ο Μανίκας τόνισε:
«Οι βλέψεις της Ρόδου είναι πρωταγωνιστικές . Στόχος μας είναι η άνοδος».

Για το επίπεδο ετοιμότητας των ομάδων πρόσθεσε:
«Οι ομάδες σε αυτή τη χρονική περίοδο δεν είναι ακόμη έτοιμες. Παιχνίδι με  παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι, με καλύτερη συνοχή, ρυθμό και θα δώσουμε στον κόσμο καλύτερο θέαμα».
Για τις αντίπαλες ομάδες ανέφερε:
«Κάποιες από τις ομάδες θα ξεχωρίσουν. Θα υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Θα  υπάρχουν βέβαια και οι υπόλοιπες που θα έρχονται και θα παίζουν κλειστά, για το  βαθμό»
Στον επίλογο του ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στα εκτός έδρας παιχνίδια.
«Πρέπει να πάμε, αρχής γενομένης από τον Κυριακάτικο αγώνα, με τον Αίαντα  Σαλαμίνας να ζητήσουμε βαθμούς και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σίγουρα ο  πρωταθλητισμός θέλει «φρούριο την έδρα, όμως πρέπει να κατακτούμε βαθμούς και μακριά από αυτή».


Πηγή xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου