23 Σεπ 2010

Μόνο νίκη

Σημαντικό παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Χερσονήσου. Για τα Ελάφια δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης μετά την ήττα στο Αίγιο. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο γιατί ο αντίπαλος της Ρόδου έρχεται από δύο ήττες και βλέπει το παιχνίδι σαν τελικό .
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας , με όλο το δυναμικό  στην διάθεση του Γιώργου Στράντζαλη καθώς επιστρέφουν και οι Σουμουλίδης από τραυματισμό και ο Γ. Καντιμοίρης από τιμωρία.

Η προσοχή των φιλάθλων πρέπει να είναι στραμμένη στο παιχνίδι της Κυριακής. Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε βροντερό παρόν και να βοηθήσουμε την Ρόδο να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης που θα της δώσουν ψυχολογική ώθηση και τη δυναμική για την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Κοινός στόχος όλων μας είναι η επιστροφή της ομάδας στη ΄β εθνική και οποιαδήποτε προσπάθεια αποπροσανατολισμού των φιλάθλων είναι σίγουρο ότι θα πέσει στο κενό.

2 σχόλια:

  1. Γαμηστε το πουστη τον Ολυμπιακο.......
    Γαμηστε το πουστη τον Ολυμπιακο.......
    Γαμηστε το πουστη τον Ολυμπιακο.......
    Γαμηστε το πουστη τον Ολυμπιακο.......
    Γαμηστε το πουστη τον Ολυμπιακο.......
    Γαμηστε το πουστη τον Ολυμπιακο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------
    ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------ΡΟΔΟΣ------

    ΞΕΚΟΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.......ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΟΣ!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙΣΜΑ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ?
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΡΕ-Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε Ε Ε Ε Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή