7 Σεπ 2010

Το βάρος στο πρωτάθλημα

Η Ρόδος ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Αθηνών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και σήμερα μονή προπόνηση πιθανότατα στο κεντρικό γήπεδο. Όσον αφορά τα αγωνιστικά αγωνία υπάρχει για τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε χθες ο Νίκος Σουμουλίδης μετά το χτύπημα στο γόνατο που αποκόμισε από το παιχνίδι του κυπέλλου με τη Ναύπακτο. Ένα τσίμπημα στον προσαγωγό νοιώθει και ο Ηλίας Μανίκας αλλά εκτιμάτε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Άλλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Γιώργος Στραντζαλης αφού ο Σερέτης ξεκίνησε τρέξιμο και αναμένεται σύντομα να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.
Στο στρατόπεδο της ομάδας επικρατεί ενθουσιασμός μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου αλλά διοίκηση παίχτες και προπονητής είναι επικεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι της Κυριακής και μόνο σ αυτό.
Για άλλη μια φορά να θυμίσουμε ότι ο κόσμος θα παίξει σημαντικό ρόλο στη προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Ρόδου για την άμεση επιστροφή της στη Β εθνική.
Εισιτήρια διαρκείας διατίθενται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου.
Επίσης συνεχίζετε η προσφορά της διοίκησης αφού όλα τα νέα μέλη με την εγγραφή τους στον σύνδεσμο της "Κακιάς Σκάλας" θα λαμβάνουν δωρεάν κάρτα διαρκείας.

1 σχόλιο:

  1. Νέο ελεύθερο Blog των οπαδών της Ρόδου .
    Γράψε ελεύθερα της απόψεις σου ανώνυμα ή επώνυμα στο http://rodosfans.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή