26 Σεπ 2010

Ρόδος - Ολυμπιακός Χερσονήσου 1-0

Για άλλο ένα παιχνίδι η Ρόδος ξεκίνησε με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της. Ασύνδετη με πολλές λάθος μεταβιβάσεις και χωρίς φρεσκάδα. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο η Ρόδος δεν έκανε ούτε μια σοβαρή ευκαιρία με εξαίρεση το 45' μετά από σέντρα του Μανίκα , ο Γήτας αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής, πιάνει ένα εντυπωσιακό "ψαλιδάκι", η μπάλα σκάει στο έδαφος και "γλείφει" το αριστερό δοκάρι. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε μέχρι το 55' όπου η Ρόδος άρχισε να ανεβάζει ρυθμό  και στο 56' μετά από εκτέλεση φάουλ του Τοπάλη, γύρισμα με κεφαλιά του Μπιμπίρη από το δεύτερο δοκάρι, τακουνάκι του Κεφαλούκου, απομακρύνουν οριακά πάνω στη γραμμή.
Στο 62' σέντρα του Μαραγκουδάκη από αριστερά,ο αμυντικός παίρνει την κεφαλιά από τον Μανίκα, δυνατό σουτ στην κίνηση του Γήτα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 83' σέντρα του Σ. Καντιμοίρη από τα δεξιά, γυριστή κεφαλιά του Μανίκα από το ύψος του πέναλτι, στη δεξιά γωνία του Καλομοίρη και 1-0!

Ρόδος: Ριγανάς, Σ. Καντιμοίρης, Μπιμπίρης, Κεφαλούκος, Λιόλιος, Παπαδημήτρης (13' λ.τ Τοπάλης), Μαραγκουδάκης, Μανίκας, Γήτας, Σκαρλάτος (61' Κακλαμάνος), Ευγενικός (70' Ανωγειανάκης) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου