14 Αυγ 2010

Τρεις ομάδες εκτός FOOTBALL LEAGUE 2

Τρεις ομάδες της Γ' Εθνικής δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, καθώς δεν τα κατάλληλα έγγραφα και έτσι αποφασίστηκε να μην αγωνιστούν στις επαγγελματικές κατηγορίες και έτσι θα υποβιβαστούν στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, οι Αιγάλεω και Καλαμάτα από το Νότιο όμιλο δεν πρόκειται να λάβουν μέρος στη Γ' Εθνική, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Πυρσό Γρεβενών, ομάδα η οποία δεν είχε καταθέσει τα χαρτιά της ούτε για να συμμετάσχει στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έτσι διαμορφώνονται και οι όμιλοι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το Νότιο όμιλο θα υποβιβαστούν στη νέα σεζόν τρεις ομάδες και όχι πέντε από τη στιγμή που οι Αιγάλεω και Καλαμάτα θεωρούνται ήδη υποβιβασμένοι, ενώ από τον Βόρειο όμιλο τέσσερις λόγω της μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Πυρσού Γρεβενών.

Από το golden3.gr

1 σχόλιο:

  1. 2-0 η ΕΛΑΦΑΡΑ μας με την Ναουσα!
    Τα γκολ στο 32 ο Κακλαμανος με σουτ και στο 78 εγινε το 2-0 απο τον Γκεσιο ή Σκαρλατο,δεν εχω σαφη αναφορα του ποιος εβαλε το γκολ!
    Οποιος και να ηταν παντως ενα ειναι σιγουρο,οτι η ΕΛΑΦΑΡΑ μας βαδιζει στο σωστο δρομο και αυτο ειναι καλο τοσο για τους παικτες μας οσο και για εμας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή