19 Αυγ 2010

Τους αρχηγούς ανακοίνωσε η Ρόδος








Τους αρχηγούς του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοίνωσε η Ρόδος, με τον Αλέκο Κακλαμάνο να είναι ο πρώτος αρχηγός για τα Ελάφια τη νέα σεζόν. Από κει και πέρα, οι υπόλοιποι τρεις που θα φορούν το περιβραχιόνιο είναι ο Σταμάτης Καντιμοίρης, ο Ξενοφών Γήττας και ο Θωμάς Μπιμπίρης.

1 σχόλιο:

  1. ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΡΟΣΟΝΕΡΙ
    Τόμπολα τα μπαλάκια είχαν κέφια και μας έκαναν την χάρη φέρνοντας στον δρόμο μας τους εβραίους σε ένα ματς αναμμένο κάρβουνο από πολλές απόψεις καιρού, κόσμου και σημασίας αφού θα παίζετε μια πρόκριση.
    Βέβαια για να γίνει αυτό πρέπει να περάσουμε πρώτα τον αστέρα από την Ναύπακτο σε ένα ματς που δεν θα είναι καθόλου εύκολο μια και θα είναι το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς και σε συνθήκες καύσωνα ότι ώρα και να γίνει .
    Οι ροσονέρι της Ρούμελης έκαναν παρέλαση πέρυσι στο πέμπτο όμιλο της εθνικής δέλτα αφήνοντας 14 πόντους πίσω τον Τηλυκράτη και ανέβηκαν στην εθνική Γάμα μετά από 4 χρόνια, γενικά είναι μια ομάδα που η φανέλα της ζυγίζει αρκετά λιγότερο από την δικια μας αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο χόρτο. Προπονητής της είναι ο Δημήτρης Σκούνας και για αυτούς που ασχολούνται χρόνια με την ομάδα αυτό το όνομα φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις αφού ο Σκούνας πριν από 6-7 χρόνια έχει δημιουργήσει μια από τις καλύτερες ομάδες που είδαμε τα τελευταία χρόνια στο νησί, παίζοντας το 3-5-2 που σήμερα αποτελεί ταμπού αλλά τότε ήταν σύστημα επιτυχιών.
    Μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του αστέρα φέτος είναι ο τερματοφύλακας ο Θεμελης ο οποίος ήταν μέλος εκείνης της ομάδας του Σκούνα όπως και ο Μαχαιρούδης επιθετικός από την Δόξα ,τον Γιαννόπουλο Τζελέπη από τον Εορδαϊκό και τον Βασίλης Κώτσου σέντερ μπακ που έχει παίξει και στον Διαγόρα. Φέτος ο Σκούνας παίζει το 4-4-2 ή το 4-3-3 και επίσης πολύ καλή παίχτες είναι ο επιθετικός Παναγιωτόπουλος και το αμυντικό χαφ ο Κουτελιέρης.
    Στο κύπελλο έχουμε πολύ κακή παράδοση και συνήθως μένουμε έξω πριν τα πρωτοβρόχια, πέρυσι μείναμε έξω από την Κόρινθο μέσα στην Ρόδο σε ένα ματς που το μυαλό μας ήταν αλλού, αλλά φέτος έχουμε τεράστιο κίνητρο και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε τουλάχιστον να φτάσουμε μέχρι τον Πανιώνιο .
    ΜΚ

    -Observer-
    Ο Σούλης συνήρθε από την κλήρωση ή του κάνουν ακόμα αέρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή