6 Αυγ 2010

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΟΛΑ τα ΝΕΑ μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Ρόδου η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ που με παραστατικό της διοίκησης του Συνδέσμου, στο οποίο θα φαίνεται η ημερομηνία εγγραφής - από σήμερα μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος - θα παίρνουν εισιτήριο διαρκείας για την Θύρες 5-6 του Δημοτικού Σταδίου.
Το μέτρο ανακοινώνεται από την ΠΑΕ σήμερα στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης αλλά και αναδιοργάνωσης - ανανέωσης που επιχειρείται από τον Σύνδεσμο.
Τα εισιτήρια διαρκείας θα έχουν την ένδειξη του Συνδέσμου, όπως αυτά που ήδη διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας μας.
Σημειώνουμε πως το ίδιο μέτρο θα ισχύσει και για τους Μυρμιδόνες, σε περίπτωση που αυτό ζητηθεί και εμφανισθεί αρχείο μελών.

1 σχόλιο:

  1. Η κινηση της διοικησης να δωσει ΔΩΡΕΑΝ !!! διαρκειας, σε οσους δεν εγιναν ΑΚΟΜΑ μελη των συνδεσμων, ειναι για μενα ΑΡΙΣΤΗ!.
    Κατα πρωτον εκλεισε τα στοματα μερικων που ελεγαν οτι η Σκαλα η Κακια ειναι κλειστο κλαμπ. ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Αιντε δειξτε τωρα κατα ποσο σαν ενδιαφερει να γινεται μελη των συνδεσμων. Κατα δευτερο και κυριοτερο λογο, η διοικηση με αυτη την κινηση απεδειξε πως ενδιαφερται να μαζεψει κοσμο στο γηπεδο οχι για πελατιακο λογο, ωπως καποια δημοσιογραφος εγραψε καποτε καπου αλλου, αλλα για να ενισχυσει για καθαρα φιλαθλικο σκοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή