8 Αυγ 2010

Ρόδος - Αν.Γιαννιτσών 2-2







Η ομάδα των Γιαννιτσών κατάφερε να αιφνιδιάσει τα «ελάφια» και να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4’, έπειτα από αδράνεια της άμυνας και συγκεκριμένα των Δανά, Παπαδημήτρη και Καραγιαννίδη.
Στη συνέχεια η Ρόδος, με ένα προσαρμοσμένο 4-4-2 κατάφερε να ισορροπήσει, σε ένα ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις και με πολλές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Μια κεφαλιά του Τσιφλίδη στο 30’, ένα ανάποδο ψαλίδι του Γήτα στο 35’ και ένα ακυρωθέν γκολ του Μπιμπίρη στο 41’ ως οφσάιντ (σωστή υπόδειξη), ήταν ότι καλύτερο είχαν να παρουσιάσουν οι «πράσινοι» σε αυτό το 45λεπτο.

Στην επανάληψη, η Ρόδος βελτίωσε ακόμη περισσότερο την εικόνα της στο γήπεδο. Κατάφερε να κυριαρχήσει σε όλες τις γραμμές και με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της, ανάμεσα στα οποία και το τελευταίο απόκτημα, ο Λάμπρος Κεφαλούκος, να φέρει «τούμπα» το ματς, μέσα σε ένα μόλις 25λεπτο.
Με πολύ καλή κυκλοφορία και συνοχή στις γραμμές τους, οι «πράσινοι» πίεσαν την Αναγέννηση Γιαννιτσών και την πλήρωσε με το ίδιο …νόμισμα.
Ένα μόλις λεπτό στην επανάληψη, ήταν αρκετό για την ισοφάριση, καθώς μετά από κάθετη πάσα του Μαραγκουδάκη, ο νεοαποκτηθέντας Μανίκας, πλάσαρε σωστά για το 1-1.
Στο 57’, η Ρόδος πέτυχε την ανατροπή, όταν μετά από όμορφη εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Ανωγειανάκη και Λιόλιου, ο τελευταίος σέντραρε ιδανικά από τα αριστερά, για να πεταχτεί στην πορεία της μπάλας ο Ευγενικός και με κεφαλιά να «γράψει» το 1-2.
Τα «ελάφια» διατήρησαν τον πολύ καλό τους ρυθμό και δύο λεπτά αργότερα, έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Κακλαμάνο να σουτάρει μόλις άουτ.
Στο 70’, η Ρόδος πέτυχε το 1-3, όταν μετά από μπαλιά του Μαραγκουδάκη, ο Μανίκας βρήκε δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή, το γκολ του όμως ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ.
Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα του φιλικού στο 89’ και να μην απογοητεύσουν τους πολλούς φίλους τους που έδωσαν το παρών, με το 90λεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 2-2.


Η σύνθεση του πρώτου μέρους
Ρόδος: Ριγανάς, Καραγιαννίδης, Παπαδημήτρης, Σ. Καντιμοίρης, Δανάς, Μπιμπίρης, Γήτας, Ντάλλας, Γ. Καντιμοίρης, Γκέσιος, Τσιφλίδης
Η σύνθεση του δευτέρου μέρους
Ρόδος: Σουμουλίδης, Παπαδόπουλος, Παπαδημήτρης (60’ Κεφαλούκος), Σερέτης (85’ Σώτα), Λιόλιος, Μαραγκουδάκης, Τοπάλης (85’ Καρπαθάκης), Ανωγειανάκης, Ευγενικός (72’ Σκαρλάτος), Μανίκας, Κακλαμάνος.
Από το 12soccer.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλη εβδομαδα.
    Διαβασα το 12σοκκερ και ενθουσιαστηκα.
    Ας ηταν φιλικος ο αγωνας, Η Ελαφαρα μας επαιξε μπαλα και πετυχε να κανει αυτο που πρεπει, να φερει τα πανω κατω.
    Βαλανε 4 γκολ ( 2 λεει οτι ηταν οφσαιντ)και μας ισοφαρισαν στο 89, για να μην χαλαστουν οι Γιαννιτσωτες...
    Χαρηκα και για το γκολ του Μανικα, μα ακομα περισσοτερο για του δικου μας πιτσιρικα του Ευγενικου. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
    ΦΟΡΤΣΑ ΕΛΑΦΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
    ΕΤΣΙ ΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΗΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ.
    Να περασουμε την σουπερλιγκ 2 ΣΦΕΝΤΟΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή