25 Αυγ 2010

Αναβλήθηκε η 1η αγωνιστική του Κυπέλλου

Στην απόφαση να μην ξεκινήσει την Κυριακή το Κύπελλο Ελλάδας, προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης η ΕΠΟ, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε κι ο ορισμός των διαιτητών για τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Η Ομοσπονδία εξακολουθεί περιμένει από τις Περιφέρειες όλης της χώρας τα πιστοποιητικά καταλληλότητας των εδρών όλων των ομάδων, τα οποία δεν είχαν περισυλλεγεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της.
Εξάλλου, αξίζει να σας παραθέσουμε την επιστολή που είχε αποστείλει η Ομοσπονδία στους προέδρους των ομάδων της Γ' Εθνικής και είχε κοινοποιήσει σε όλους τους αρμόδιους φορείς. Το πλήρες κείμενο:

«Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια αλληλογραφίας μας (πρωτ. ΕΠΟ 24103/18-82010), σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδος αδυνατεί να ορίσει τους αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ περιόδου 2010-2011, λόγω μη κατάθεσης στην ΕΠΟ των αδειών λειτουργίας των γηπέδων από την περιφέρεια, σύμφωνα με τη σχετική επιστολή από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε εφαρμογή του άρθου 56α, παρ. 8 του Ν. 2726/99 και σύμφωνα με το άρθρο 24 του Κανονισμού Γηπέδων και Ασφαλείας και Προστασίας Αγώνων της ΕΠΟ.
Αν δεν κατατεθούν εγκαίρως οι άδειες λειτουργίας των γηπέδων, οι αγώνες δεν θα διεξαχθούν με υπαιτιότητα των γηπεδούχων ομάδων».
Η επιστολή έχει κοινοποιηθεί στη Super League, την Ενωση Β'-Γ' εθνικής Κατηγορίας, το ΕΣΚΑΝ, τον ΟΠΑΠ και τον τηλεοπτικό σταθμό Conn-X που έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ 2010-2011.


Πηγή mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου