27 Ιουλ 2010

Στα πράσινα ο Γήττας

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ανακοινώνει η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ.
Σήμερα το βράδυ μετά από συμφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας μας, υπέγραψε το συμβόλαιο του ο Ξενοφών Γήττας σε συνάντηση που έγινε στην Αθήνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Χρήστο Ψέλλα.
Ο Ξενοφών Γήττας γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου του 1979 και ξεκίνησε την καριέρα του το 1998 από τον ΠΑΣ Γιάννινα που αγωνίζονταν εκείνη την περίοδο στην Γ' Εθνική. Στον ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε μέχρι τα μέσα της σεζόν 2002-2003 καθώς οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ο οποίος και τον απέκτησε ύστερα από επίσημη πρόταση. Στον Παναθηναϊκό έμεινε τελικά για ένα χρόνο, ως τον Ιανουάριο του 2004 που παραχωρήθηκε δανεικός στην Γ.Σ. Καλλιθέα.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια διετία στην Κέρκυρα και το 2006-2007 επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρά την καλή πορεία στο Κύπελλο, ο στόχος της ανόδου δεν επετεύχθη με επακόλουθο την μη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Επόμενος σταθμός της καριέρας του Γήττα ήταν ο Πανθρακικός με τον οποίο κατάφερε να κερδίσει το 2008 την άνοδο στην Α' Εθνική και το 2009 την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.
Ο νέος πολύπειρος ποδοσφαιριστής της Ρόδου θα βρίσκεται αύριο στο νησί μας για να ενταχθεί στο δυναμικό και να ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας μας.

ΠΑΕ Ρόδος

1 σχόλιο:

  1. Καλως τους ολους και τον Γηττα και τον Μανικα και αυτους που ερχοντε ακομη...Αιντε να ανεβουμε με την αξια μας στην Β Εθνικη και να μην σταματησουμε εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή