25 Ιουλ 2010

Συνεχίζουν με διπλές προπονήσεις

Τα «ελάφια» υποβλήθηκαν σε εργομετρικό έλεγχο, από τον εργοφυσιολόγο κ. Πούλο στο γυμναστήριο”Ever Green”, προκειμένου ο Γιώργος Στράντζαλης να διαπιστώσει την κατάστασή τους.
Από εκεί και πέρα, χθες, λόγω της επίπονης διαδικασίας, οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου δεν προπονήθηκαν και θα επιστρέψουν σήμερα το πρωί στο γήπεδο, ώστε να δώσουν συνέχεια στην προετοιμασία τους.
Οι διπλές προπονήσεις, μπαίνουν ξανά στην καθημερινότητά τους από αύριο, με συνάντηση το πρωί και το απόγευμα.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές, βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους, αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι «πράσινοι» θα ανεβάσουν κι άλλο τις «στροφές» στις επόμενες ημέρες.
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει με τους «πράσινους» να συνεχίζουν τις επαφές με ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν επάξια τα κενά που έχει εντοπίσει ο κόουτς της Ρόδου στη μεσαία γραμμή. Εξελίξεις στα θέματά τους, αναμένονται πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κουτσούφλιανη και οι φίλοι της ομάδας, θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον 2 ακόμη μεταγραφές.
Τέλος, η ΠΑΕ Ρόδος επιθυμεί να ευχαριστήσει το γυμναστήριο “Ever Green” για τις διευκολύνσεις που παρείχε χθες στον εργομετρικό έλεγχο των ποδοσφαιριστών και τις υπηρεσίες που παρέχει συνολικά στον σύλλογο, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Επίσης, η ΠΑΕ Ρόδος ευχαριστεί τον μικροβιολόγο κ. Γρηγόρη Παπανικολάου για τις υπηρεσίες του και τις διευκολύνσεις στις αιματολογικές εξετάσεις των παικτών.

Από το 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου