15 Ιουλ 2010

Ξεκίνησαν οι δοκιμές

Στο γήπεδο των Καλυθιών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η πρώτη γνωριμία μεταξύ του Γιώργου Σράτζαλη και ποδοσφαιριστών που προέρχονται από την ερασιτεχνική ομάδα της Ρόδου αλλά και από το χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία μέσα από αυτή τη διαδικασία των δοκιμών ο προπονητής να ξεχωρίσει τα παιδιά που θα πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα και θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία που ξεκινάει τη Δευτέρα. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό αρκετοί ήταν αυτοί που ενθουσίασαν αφήνοντας καλές εντυπώσεις στον Γιώργο Στράτζαλη. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο ίδιο γήπεδο και τις επόμενες τρεις μέρες.
Από τη διοίκηση στο γήπεδο Καλυθιών έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Τώνης Μαρτίνης,ο αντιπρόεδρος Σεραφείμ Σαραφίδης,ο διευθύνων σύμβουλος Χρυσόστομος Ψέλλας το μέλος Φανούρης Ροδίτης και αρκετοί φίλαθλοι.

2 σχόλια:

  1. Πρώτη της ομάδας, την Δευτέρα

    Στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας το παρόν στην "πρώτη" της ομάδας μας για την νέα σεζόν θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τημ, η διοίκηση και οι φίλαθλοι στο Δημοτικό στάδιο της Ρόδου.Ο αγιασμός θα γίνει στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ, στα αποδυτήρια και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση στο πλαίσιο του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή