19 Ιουν 2010

Ξεκαθάρισε την κατάσταση

Προθεσμία σε όσους ενδιαφέρονται να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, ή να πλαισιώσουν το διοικητικό συμβούλιο, μέχρι τις 30 Ιουνίου, έδωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ, ο πρόεδρος της Ρόδου, Τώνης Μαρτίνης. Σε αντίθετη περίπτωση, είπε ο κ. Μαρτίνης ότι συνεχίζουμε μαζί για το πρωτάθλημα στη Γ' Εθνική , ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων,πως σε περίπτωση που μείνει , μένει και ο Στράντζαλης. Ενώ πληροφόρησε πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για τη Ρόδο, να συνεργαστεί με μεγάλη ΠΑΕ της Superleague, σε όλους τους τομείς.


Αναλυτικά
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Ρόδος, αναφέρθηκε στο ιστορικό των αλλαγών στην τεχνική ηγεσία, το οποίο όπως υπογράμμισε, ανέδειξε λάθη: «Μετά τη νίκη επί του Διαγόρα στο τυπικά εκτός έδρας για εμάς παιχνίδι, ο κ. Στράντζαλης υπέβαλε την παραίτησή του, ζητώντας προφανώς επιβεβαίωση γι’ αυτό που έκανε. Δεν έγινε δεκτή και οι επόμενοι δύο αγώνες, συνοδεύθηκαν από άδικα αποτελέσματα. Το κλίμα όμως που επικρατούσε στην ομάδα, τα αποδυτήρια, ήταν «τι κάνουμε;».
Η έλευση Τζαναβάρα
«Ζητήσαμε σε εκείνο το σημείο την αλλαγή και επιλέξαμε έναν άνθρωπο τον οποίο θεωρούσα σοβαρό και ως άνθρωπο και ως προπονητή, αλλά και καλό προπονητή, τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Όταν ήρθε, στο πρώτο διάστημα, παρουσίασε καλά δείγματα και επιτυχίες όπως με την Κέρκυρα, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Ηλιούπολη. Πάντα όμως για εμάς, ήταν πρόβλημα το τι γινόταν στους εκτός έδρας αγώνες και ο κ. Τζαναβάρας ζήτησε παίκτες τον Δεκέμβρη, για να ενισχυθούμε. Δύο εβδομάδες ωστόσο πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, άρχισε να γίνεται πιεστικός για την μετάθεσή του στη Ρόδο από την Αστυνομία, ώστε να συνεχίσει. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, όμως δεν γνωρίζαμε πως το θέμα ήταν τόσο καθοριστικό κι ότι θα φύγει αν δε γίνει. Η πίεση έγινε εντονότερη και πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ, κάπου χαλάρωσε. Δεν θα πω αδιαφόρησε, γιατί δεν ήταν έτσι. Θα πω χαλάρωσε. Από την πλευρά του στον αγώνα με τον ΟΦΗ, μου δήλωσε πως πρέπει να ψάξουμε για προπονητή. Πως πρέπει να φύγει. Δεν θέλω να πω πως παίξαμε σε εκείνο το παιχνίδι, ούτε τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Αυτά είναι για την ιστορία, για να έχουμε τις απαραίτητες εμπειρίες για το μέλλον. Κατηγορήθηκα ότι δεν ήμουν ηθικός απέναντί του. Από την πλευρά μου, η μόνη φορά που μπήκα «σφήνα», ήταν στο αεροδρόμιο μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, όταν είπα στον βοηθό του, πως δεν χρειάζεται να συνεχιστεί η συνεργασία με τη Ρόδο. Είδα κάποια πράγματα που με ενόχλησαν και εκείνη την περίοδο, ράγισε το γυαλί".
Μεταγραφικά λάθη
«Είχε προηγηθεί βέβαια η μεταγραφική περίοδος. Και σε αυτό το σημείο, θέλω να πω πως ήταν ένας άνθρωπος σοβαρός, ο οποίος έβαλε τάξη. Ωστόσο, κάναμε λάθη στην επιλογή ποδοσφαιριστών, που ήταν ανέτοιμοι να προσφέρουν. ‘Όταν όλοι καταθέταμε τον προβληματισμό μας παράλληλα, για την επίθεση της ομάδας, μας παρέπεμπε στους ποδοσφαιριστές που είχαμε. Τελικά το πληρώσαμε, όπως παραδέχθηκαν και σχολίασαν όλοι. Τα κάναμε όλα καλά, αλλά δεν βάζαμε γκολ. Και δεν οφείλεται στο ότι δεν είχαμε καλούς παίκτες σε αυτές τις θέσεις. Ήταν καλοί, όμως είχαν κουραστεί. Ο Αλέκος Κακλαμάνος για παράδειγμα, ήθελε ανάσες. Θα μπορούσε σε ένα ημίχρονο να βάλει …δέκα γκολ, όχι όμως να παλεύει συνέχεια 90’. Πραγματικά πάντως, δυο τρεις παίκτες ήρθαν χωρίς να τους ξέρει ο κ. Τζαναβάρας. Ο Λουτσιάνο, ο οποίος πιστεύω πως αποδείχθηκε μία από τις καλύτερες μεταγραφές και ο Τριχιάς, ο οποίος η αλήθεια είναι πως δεν προσέφερε όσα περιμέναμε».
Στροφή σε Μάουρερ
«Η αλλαγή με τον κ. Μάουρερ, ήρθε σε μία κρίσιμη περίοδο, που χρειαζόμασταν 3-4 νικηφόρους αγώνες, για να πούμε σωθήκαμε. Φέραμε έναν προπονητή, κατά τα φαινόμενα εγνωσμένης αξίας, με άλλη νοοτροπία, καθ’ ότι Γερμανός και περιμέναμε να αλλάξει τη δική μας. Η κατάσταση όμως, αντί να γίνει καλύτερη, έγινε χειρότερη. Εκεί, χάσαμε την ψυχή, το πάθος και την πίστη που είχαμε, αντί να τελειώσουμε νωρίς το πρωτάθλημα και την παραμονή».
Επιστροφή Στράντζαλη
«Η επιστροφή του Γιώργου Στράντζαλη, ήρθε σε ένα ακόμα πιο κρίσιμο σημείο. Τα πράγματα ξέφευγαν και από τον προπονητή και από εμάς. Θέλαμε έναν τεχνικό να ξέρει την ομάδα και να φέρει γρήγορα ισορροπίες. Εκείνος την είχε χτίσει και θεωρήθηκε η καλύτερη λύση. Τώρα, μπορώ να πω ότι ήταν λάθος που δεν του δόθηκε πίστωση χρόνο, όμως οι κινήσεις που κάναμε, ήταν με γνώμονα το καλό της ομάδας και με δύο καλούς προπονητές, όπως ήταν οι κ. Τζαναβάρας και Μάουρερ. Το καλό με τον Στράντζαλη όμως είναι, πως εκτός από τα προπονητικά, είναι παθιασμένος με τη Ρόδο. Περισσότερο από εμάς. Σε σημείο μάλιστα, να φτάσει σε εκρήξεις, όταν νόμιζε πως ο αγώνας του πλήττεται, κάνοντας πράγματα έξω από τη νοοτροπία που θέλαμε, δημιουργώντας αρνητικά γεγονότα. Παραδεχόμαστε ότι ήταν λάθος πάντως η απομάκρυνσή του, το οποίο πληρώσαμε ακριβά. Θέλαμε όμως το καλύτερο». «Τέτοιες δημόσιες σχέσεις, δεν κάνουμε» «Κατηγορηθήκαμε ότι δεν είχαμε καλές δημόσιες σχέσεις κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Κατηγορηθήκαμε από ανθρώπους που γνώριζαν πως οι δημόσιες σχέσεις στο χώρο, σημαίνει ή ότι θα βάζεις χρήμα, ή θα παίζεις στοίχημα. Κατηγορηθήκαμε δηλαδή για δημόσιες σχέσεις πληρωμένων αγώνων, ή στοιχήματος. Επειδή δεν ξέρουμε να αγοράζουμε αγώνες όπως κάποιοι άλλοι έκαναν και συνέχισαν να κάνουν, ή ότι δεν ξέρουμε να βάζουμε στοίχημα. Επειδή δεν είμαστε λαμόγια». Αυτή ήταν η απάντηση του προέδρου της Ρόδου στην κριτική που του ασκήθηκε στο συγκεκριμένο θέμα. «Παρέμβαση στοιχηματικών γραφείων»

Αναφερόμενος στην «στοιχηματική» κατάσταση που επικρατεί στη Β’ Εθνική και έπληξε κατά τα λεγόμενά του την ΠΑΕ Ρόδος, ο Τώνης Μαρτίνης κατήγγειλε μεθοδεύσεις από στοιχηματικά γραφεία: « Σε κρίσιμους αγώνες, στο τέλος του πρωταθλήματος, όταν τα πράγματα ήταν οδηγημένα να κερδίσει η ομάδα, εντός ή εκτός έδρας, μπήκαν στη μέση στοιχηματικά γραφεία. Εκεί που οι αποδόσεις ήταν υπέρ μας, τα δεδομένα αντιστρέφονταν γιατί έμπαιναν στη μέση επειδή τους χαλούσαμε Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Μαρτίνης, έδωσε μια εικόνα των σκέψεών του, για το «γκέτο των τριών», στα πλέι άουτ: «Σε αγώνα στο τέλος των πλέι άουτ, μεταξύ Ιωνικού και Θρασύβουλου, έδειξαν που οδηγούνταν τα πράγματα από τη συμφωνία των τριών. Ο Θρασύβουλος ξέρουμε όλοι πως είχε μία ανταγωνιστική και πολύ καλή ομάδα. Οι αποδόσεις όμως, ήταν 1,03 για νίκη του Ιωνικού και 44 για νίκη του Θρασύβουλου. Ήξερε το στοιχηματικό γραφείο ότι θα νικήσει ο Ιωνικός; Αυτά συνέβαιναν καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Το 44 όμως, είναι εκρηκτικό. Εκεί ήθελα εγώ τον Εισαγγελέα να παρέμβει και να πει τι γίνεται εδώ;».
«Νοικοκυριό στα οικονομικά»

Η οικονομική λειτουργία της ΠΑΕ Ρόδος, δεν απουσίασε από τα όσα σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Μαρτίνης. «Αναφερόμενος στην οικονομική πορεία της ομάδας, κυρίως κατά τη διάρκεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θέλω να πω πως είχαμε μια νοικοκυρεμένη πορεία. Όσα οφείλονται στην ΠΑΕ από χορηγίες, την Ένωση κ.α, καλύπτουν τις οφειλές μας. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα «χρέη», αφορούν στο ΙΚΑ και την Εφορία και δεν προέρχονται από τη δική μας διοίκηση, αλλά στις διοικήσεις από την άνοδο της Ρόδου από τη Δ’ Εθνική και μετά. Σε αυτήν την περίοδο, εμείς, ξοφλήσαμε οφειλές από την πρώτη πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική!». «Θα περιμένουμε με υπομονή, αλλά…»

Η 30η Ιουνίου, είναι η καταληκτική ημερομηνία του Τώνη Μαρτίνη, σε όσους προτίθενται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη στήριξη της ομάδας. Έως τότε, όπως ο ίδιος σημείωσε, η υπομονή θα περισσεύει: « Θα περιμένουμε με υπομονή για μια νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου και αν χρειαστεί θα οδηγήσουμε την ομάδα σε γενική συνέλευση για το τυπικό μέρος, αν και έχουμε την πλειοψηφία, οπότε μπορούμε να ορίσουμε δ.σ. Όποιος θέλει να έρθει να βοηθήσει να το κάνει καλύτερα τώρα όμως, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε σωστό προγραμματισμό, που θα είναι καλύτερος και θα ικανοποιήσει τους ίδιους και την ομάδα».
«Οι 12 ιεραπόστολοι»
Αναφερόμενος στις φήμες περί ύπαρξης λίστας 12 ατόμων-επιχειρηματιών, έτοιμων να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, ο Τώνης Μαρτίνης, υπογράμμισε: « Η ομάδα θα συνεχίσει στη Γ’ Εθνική για να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό, δε σημαίνει πως θα παραμείνω πρόεδρος εγώ. Θα περιμένω μέχρι το τέλος, μήπως και δεήσει κάποιος να έρθει δίπλα. Δεν θέλουμε δεκανίκια, αλλά συμμετοχή. Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο πιο δυνατοί γινόμαστε. Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν αυτοί είναι 12 ή 11 ή ένας. Όσοι ήμασταν, είμαστε στη διοίκηση και περιμένουμε». «Αν δε με γουστάρουν, φεύγω» Παράλληλα με τη στήριξη, ο Τώνης Μαρτίνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την προεδρία, σε περίπτωση που κάποιοι δεν τον …γουστάρουν, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Αυτό ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν σημαίνει ολοκληρωτική αποχώρηση, καθώς θα παραμείνει θεματοφύλακας: «Σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιος και μου πει ότι δε σε θέλω, ή δεν σε γουστάρω, είμαι ανοιχτός και σε αυτήν την προοπτική. Θα παραμείνω όμως θεματοφύλακας και δεν θα αφήσω την ομάδα να διαλυθεί. Αν μπορεί πάλι κάποιος να μου εγγυηθεί ότι θα βάλει 1 εκατομμύριο ευρώ για τη Ρόδο, έχοντας το 60% εγώ και δίνοντάς μου τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για το μέλλον της ομάδας, μπορώ να του παραχωρήσω τη διαχείρισή τους». Αυτό φυσικά σημαίνει πως ο κ. Μαρτίνης δεν …πουλάει τις μετοχές του, ωστόσο επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να διαχειριστούν το πλειοψηφικό του πακέτο, που θα τους καθιστά «απόλυτα αφεντικά». «Όχι στην καφενειακή κριτική» Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα του Τώνη Μαρτίνη, αναφορικά με τις …διοικητικές του προθέσεις. Ο μεγαλομέτοχος των «ελαφιών», ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, θα περιμένουν μέχρι το τέλος του μήνα εκδήλωση ενδιαφέροντος-στήριξης. «Θέλω να έρθουν όλοι κοντά. Ακόμα κι εκείνοι που θέλουν να έρθουν, αλλά κάνουν κριτική από απόσταση. Ή φεύγω εντελώς αν υπάρξει διάδοχο σχήμα να πάει καλά την ομάδα. Όχι όμως στην καφενειακή κριτική, από αυτούς που ενδιαφέρονται. Πλήττει την ομάδα». «Γολγοθάς η Γ’»

Τις δυσκολίες που παρουσιάζονται σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γ’ Εθνικής υπογράμμισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ρόδος: «Πέρσι τέτοια εποχή, μετά από το μπαράζ με τον Παναιτωλικό, καθόμασταν πάλι 3-4 άτομα και ψάχναμε λύσεις για την ομάδα. Είπαμε να κάνουμε μια ομάδα Γ’ Εθνικής, με παίκτες από τη Ρόδο (έγινε συνταγή και για άλλους τώρα, σημείωσε ο κ. Μαρτίνης), να κάνουμε τι βουτιά κι ότι γίνει. Πήραμε όμως μια ομάδα βυθιζόμενη και τελικά την κάναμε να πάει στη Β’ Εθνική. Το τονίζω. Την κάναμε! Δε βγήκε από μόνη της. Ερχόμαστε τώρα, πάλι εδώ, στον Γολγοθά της Γ’ Εθνικής. Γιατί είναι Γολγοθάς. Δεν υπάρχουν έσοδα για να τα βγάλει πέρα άνετα μια διοίκηση, όπως στη Β’". «Θα το δούμε επιχειρηματικά» Ποιο θα είναι το σκεπτικό της νέας διοίκησης από εδώ και στο εξής; Ο πρόεδρος της Ρόδου, απάντησε και σε αυτό το ερώτημα: «Θα το δούμε επιχειρηματικά. Το ποδόσφαιρο έγινε επιχείρηση. Λαμόγια όμως, δεν θα γίνουμε. Θα κοιτάξουμε να βρούμε έσοδα για την ομάδα, να πάει μπορστά και να επανέλθει γρήγορα στη Β’ Εθνική. Δεν θα έχουμε στη Γ’ τον ρόλο του κομπάρσου». «Ραχοκοκαλιά» η Νέων Στη δουλειά που έγινε στις ακαδημίες του συλλόγου στάθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ρόδος, Τώνης Μαρτίνης, θεωρώντας πως μονάδες της ομάδας Νέων, μπορούν να συμβάλλουν τα μέγιστα στο εφετινό πρωτάθλημα: «η Ρόδος ανέπτυξε ακαδημίες. Εκεί που προσπαθούσαμε να φτιάξουμε γρήγορα γρήγορα μία ομάδα Νέων, φτάσαμε τελικά στο σημείο να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο στην ομάδα Νέων, με παίκτες που ήρθαν από άλλες ομάδες, ή από το Εφηβικό. Αυτή η ομάδα, μπορεί να είναι ο σκελετός, ή αρκετά μεγάλο κομμάτι της ομάδας της Γ’ Εθνικής, αφού σε αυτήν την κατηγορία, ούτως ή άλλως, χρειάζονται νέοι».
Οι …σαμπάνιες

«Η ομάδα, δεν θα αγωνιστεί στη Δ’», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Ρόδου, συμπληρώνοντας πως σε καμία περίπτωση, δεν θα κάνει το χατίρι στον …Διαγόρα: «Δεν θα κάνουμε το χατίρι στον Διαγόρα να αγωνιστούμε στη Δ’. Και το λέω αυτό, γιατί όταν ισοφαριστήκαμε από τη Δόξα Δράμας, στον εκτός έδρας αγώνα, κάποιοι άνοιγαν σαμπάνιες. Τη χαρά να πιούν ξανά σαμπάνια, δεν θα τους την κάνουμε». «Αν μείνω, μένει κι ο Στράντζαλης» Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Τώνη Μαρτίνη σε σχετικό ερώτημα αναφορικά με το μέλλον του Γιώργου Στράντζαλη στην τεχνική ηγεσία των «ελαφιών». Ο πρόεδρος της Ρόδου, ξεκαθάρισε ορθά κοφτά, πως σε περίπτωση που ηγηθεί εκ νέου της νέας προσπάθειας των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αυτή τη φορά, τότε θα τεθεί σε ισχύ αυτόματα, το συμβόλαιο που έχει ο νεαρός τεχνικός, για τον επόμενο χρόνο. Παράλληλα, ο κ. Μαρτίνης, πληροφόρησε πως έχει δώσει ήδη εντολή στον Γιώργο Στράντζαλη, να βολιδοσκοπήσει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ώστε παρά την προθεσμία που δόθηκε στους ενδιαφερόμενους αν ασχοληθούν με τα της διοίκησης, να μην μείνει πίσω η ΠΑΕ, σε θέματα προγραμματισμού.
«Ο ρόλος του δημοτικού συμβούλου»
Σε Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ροδίων, κουμπάρο του προέδρου του Ιωνικού κ. Κανελλάκη, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ρόδος, Τώνης Μαρτίνης. Ο λόγος της αναφοράς, έχει να κάνει με παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου, όταν αντιλήφθηκε τηλεφώνημα του προέδρου της Ρόδου, σε πολιτικό πρόσωπο της περιοχής μας, από το οποίο ζήτησε να μεριμνήσει για ίση, διαιτητική μεταχείριση της Ρόδου στα πλέι άουτ. Η κίνηση του Τώνη Μαρτίνη, δυσαρέστησε και …ξεσήκωσε τον δημοτικό σύμβουλο, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ρόδος να υπογραμμίζει: «Καταλάβατε τι είμαστε εμείς οι Ροδίτες και από πόσες μεριές μας πολεμούσαν;». «Δεν έπαιξε ρόλο η συμπεριφορά» Κάθετα αντίθετος ήταν ο ισχυρός άντρας των «πρασίνων» σε ερώτηση που του κατατέθηκε, αναφορικά με τη στάση που κράτησε απέναντι στους διαιτητές και κατά πόσο αυτή επηρέασε την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του. «Σε παιχνίδια που οι διαιτητές κατέστρεψαν τη Ρόδο, όπως έκανε ο κ. Δημητρόπουλος με τον Εθνικό, την αγανάκτησή σου που θα την εκφράσεις αν δεν το κάνεις στον ίδιο», υπογράμμισε, αναφερόμενος σε συγκεκριμένα «κυκλώματα» που «πολέμησαν» τα «ελάφια». «Παραχώρηση σταδίων» «Επαναφέρω την πρόταση που είχα κάνει», υποστήριξε ο Τώνης Μαρτίνης, όσον αφορά στις λύσεις για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ. Ο λόγος, για πρόταση κοινοπραξίας με τον Διαγόρα, που είχε καταθέσει στο παρελθόν, με στόχο την αξιοποίηση και την εκμετάλλευση τόσο του Δημοτικού Σταδίου, όσο και του βοηθητικού. Κατασκευή γηπέδου 5 επί 5 για τις ακαδημίες και βελτίωση του αγωνιστικού χώρου στο βοηθητικό, υπό την επίβλεψη ξεχωριστής εταιρίας, με στελέχη των δύο ΠΑΕ, ήταν μερικές από τις ιδέες του. Όσον αφορά στο ενδεχόμενο εκμετάλλευσης χώρου, που δεν θα αξιοποιήσει τελικά ο Διαγόρας, σημείωσε: «Εμείς δεν ακολουθούμε τα βήματά τους. Είμαστε αυτόφωτοι».
Τέλος ο κ. Μαρτίνης συμπλήρωσε πως αναμένει να γίνει πράξη η δέσμευση της νομαρχίας, για παραχώρηση χώρου, ώστε να φτιάξει η Ρόδος το δικό της προπονητήριο.
«Συνεργασία με μεγάλη ΠΑΕ»

Το καλύτερο για το τέλος άφησε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Μαρτίνης, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τη νέα σεζόν, η Ρόδος να συνεργαστεί με μεγάλη ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, σε όλα τα θέματα, είτε αγωνιστικά, είτε οργανωτικά. Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, δεν αποκάλυψε, ωστόσο επιφυλάχθηκε να το κάνει σε περίπτωση που όλα κυλήσουν κατ’ ευχήν.

Από το 12soccer.gr

14 σχόλια:

  1. Καλημερα απο Ροδο!
    Καθε χρονο ετσι και φετος αρχισαν παλι οι παρελασεις καλοθελητων και χουβαρδαδων... Περσυ ηταν 8 οι σωτηρες φετος 12 και του χρονου 24..Δεν μας παρατατε λεω εγω. μπουρ μπουρ μαγκια και ολοι μιλανε για τα "λεφτα μας"
    Ρε Τωνη τι ασχωλησε και δινεις προθεσμειες, λες και θα εμφανιστουν.... Βαλε μπροστα να φτιαξουμε ομαδα και ασε τους.
    Φετος να παρουμε το πρωταθλημα με την αγωνιστικη μας αξια, παικτες Ροδιτες υπαρχουν, νεα ταλεντα.
    ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ!

    υσ1 με τον Μαλιακα γιατι ασχωληστε? Αστε τον ανθρωπο στην υσυχια του.

    υσ2 Γεια σας Πατρινοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Asxoloumaste giati etsi theloume. Asxoloumaste giati mas exei ponesei sto parelthon. Kai sto finale den tha mas peis esi me poious na asxoloumaste re Gioti! Sta ipoloipa dikio exeis. Den prokeitai na emfanistei kanenas. O Proedros prepei na proxorisei kai na min perimenei an theloume na kanoume kati kalo. Oi rodites omos paixtes mono den ftanoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ανωνυμε στο φιναλε σου ειπα εγω με ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΩΛΗΣΤΕ? Ε? Ρωτω ΓΙΑΤΙ? Και οχι με ποιους θα ασχωλησε... ΕΤΣΙ?! Δεν σου εκανα υποδειξη με ποιον να ασχωλησε, αλλα επειδη δεν ανηκει στην ομαδα μας γιατι να ασχωλουμαστε μαζι του. ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ μας πονεσε ολους, αλλα δεν μας ωφελει να ασχωλουμαστε μαζι του,.. αμεσως παρεξηγηθηκε ο ανωνυμος με το γιατι ο Γιωτης ρωτησε γιατι ασχωλουμαστε με τον Μαλιακα.. Κατσε ρε καλα....ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΕΔΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ζέστη πάει σύννεφο και τρώει ατσάλι.
    Καλημέρα Γιώτη και καλό καλοκαίρι. Μην ξεχνάτε πως ασχολείτε ο πρόεδρος με τους 12 επενδυτές γιατί εμφανίστικαν και θα σωσουν την ομάδα. Λες και θέλει δώδεκα. Δυό τρεις να βοηθήσουν ερισσότερο χρειάεται και όλα θα γίνουν.
    Γιώτη γάμησε τους. Μην ασχολήσε μαζί τους και κάνε τους να καταλάβουν πως η Ρόδος θα τα καταφέρει κουτσά στραβά φέτος να πάρει το πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αληθεια,ο Κ.,.,.,.,.,ς εχει αδεια δημοσιογραφου???

    Η φυλλαδα και τα συμπρακαλα της θελουν πολυ ξυλο τελικα!
    Καλα τα λεγατε πως δεν πρεπει να την αγοραζουμε!
    Απο σημερα εφαγε ενα μεγαλο Χ απο μενα προσωπικα και πιστευω το ιδιο να κανετε και εσεις!!!
    Πολυ προκλητικος ειναι τελικα ο τυπος που δεν εχει καν την καρτα του δημοσιογραφου,ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΟΎΜΕΡΟ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην παρασύρεστε απ' αυτούς , σκοπός τους και συγκεκριμένα ορισμένων ΜΜΕ είναι να αποπροσανατολίζει τον κόσμο της Ρόδου και γενικά να δημιουργεί προβλήματα . Αγνοήστε τους . Κοιτάμε την ομάδα μας και μόνο αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπερα!
    Ωχου ταλεπωρια με το να σκεφτωμαστε τους χουβαρδαδες...τους ειδαμε και περσυ πριν και μετα το μπαραζ, κορμωστασια, ξερολες, και διατυμπανισμοι της προσωπικοτητας τους, και απο πραξεις...δημοσιογραφικα αθληματα...
    Τα νουμερα εχουν αξια, τα μηδενικα ωμως οχι... ΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ, μην αγοραζετε τις φυλλαδες τους και αγνωηστε τις συντευξεις μαζι τους.
    Η σιωπη ειναι χρυσος για μας και για αυτους φτωχεια.
    Αστε τους να ψαχνουν πληροφοριες σε καφενεια και κανοντας πηγαδακια στις παραλιες.
    Εμεις πρεπει, ωπως ολοι λεμε, να κοιταμε την ομαδα μας (παικτες, προπονητες, διοικηση και φιλαθλους).
    Και η βοηθεια μας πρεπει να ειναι ηθικη αλλα και οικονομικη. Αν και θα παραξηγηθω και παλι για την οικονομικη βοηθεια που λεω.
    Εστω φιλε και 1000 και 2000 ευρω να μαζεψουμε κατι παραπανω απο το τιποτα ειναι.
    Αμα περιμενεις απο τους 12 ευαγγελιστες βοηθεια γελιεσε και παλι ωπως και περσυ.
    Ναι συμφωνω οτι πρεπει να μαζευεται περισσοτερος κοσμος στο γηπεδο, αλλα με βρισιες και νταηλικια δεν κανουμε δουλεια σωστη.
    Δεν ειναι οτι ο κοσμος δεν ερχεται στο γηπεδο γιατι , κρατανε μανιατικο τον αγωνα με τον ολυμπιακο, δεν φταιει αυτο. Ειναι πολλα και διαφορα αυτα που φταινε. Φταινε οι αθηναικες ομαδες, φταιει η αδιαφορια του Ροδιτη για το ποδοσφαιρο (μπασκετ υπαρχει), φταιει η υπομονη ολων μας για την καλη πορεια της ομαδας μας...

    Ρε ανωνυμε επωνυμε φιλε, ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, δεν με ενδιαφερεις εσυ σαν ατομο αλλα το τι προσφερεις εσυ στην ομαδα. ΠΑΨΕ ΝΑ ΑΣΧΩΛΗΣΕ ΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ και σε ποιον... ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ, εμενα η γκομενα μου ειναι η Ροδος και γουσταρω να την γουσταρουν ολοι, γκε γκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας ξαναπατήσει το πόδι του στο γήπεδο με την φωτογραφική μηχανή και θα φάει ξίλο από το γήπεδο ως το κ....μάγαζο που δουλεβει. Επιτέλους ξίλο για να καταλάβει το κωλόπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΑΧΧΧΧΧΑΑΑΑ
    Ξεχασαμε και την μεγάλη παικτούρα που κάνει νάζια και θέλει λεει να παει στο Βέλγιο. ΑΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑ
    Παρακαλετώ μουνί ...ξινισμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΟ 12soccer Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ: ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωωωωωωχουυυυυυυυυ
    Βγήκανε και τα μπουρδελα να μιλούν για μοναδική εκπροσώπηση του Δωδεκανησιακου ποδοσφαίρου!
    Αυτοί έχουν χάσει τη μπάλα και μιλούν και για μόναδικοτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕΝΤΙΚΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή