7 Ιουν 2010

Όνειρο ήταν και πάει.

Σαν Σ.Φ.Ρ "ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ" δεν θα βγούμε τώρα για να πούμε τι φταίει και να καταλογίσουμε ευθύνες .Δουλειά μας τώρα είναι να κοιτάξουμε το αύριο . Και το αύριο για εμάς θέλει τον ΤΩΝΗ ΜΑΡΤΙΝΗ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ.
Όχι πρόεδρε ότι εσύ δεν έκανες λάθη,ίσως όμως εσύ να έκανες τα λιγότερα,και σε θέλουμε στο τιμόνι .Γιατί εσύ ήσουν αυτός που με την μαγκιά του μας έφερες στη Β'ΕΘΝΙΚΗ. Τώρα για τους λόγους που υποβιβαστήκαμε πολλά θα ειπωθούν και κλείνουμε τ'αυτιά μας. Εμείς αυτό που λέμε είναι ότι ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ!!!Με ένα χρόνο εμπειρία στις πλάτες μας, διαβασμένοι στα"παρασκήνια" σας!!!

12 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΦΑΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ.ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΙ ΟΜΑΔΑ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΩΣ ΒΑΡΕΣΕΙ ΔΙΑΛΕΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια ομάδα β' εθνικής που συμμετείχε στα Play Out κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμού ή βαθμών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΑ PLAY OUT ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και ετσι να ειναι, οτι δηλαδη καποια ομαδα των μπαραζ η του πρωταθληματος να κινδυνευει με διαλυση τοτε δικαιωμα ανοδου εχει η χαμενη ομαδα του μπαραζ ανοδου της τριτης εθνικης. οπως εγινε και με εμας περσυ οταν η καλαμαρια επαισε. και αν θυμαστε οσο και αν η βεροια κτυπιωταν ο νομος εδωσε δικιο σε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχει ένα πρόβλημα με την μπάρα δεξιά , δεν οφείλετε σε μας αλλά στον Blogger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αφαιρεση βαθμων απο ομαδα οδηγει σε υποβιβασμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και που θα παιζουμε Γ εθνικη φετος τι εγινε?, παιθαναμε η σβησαμε?
    Μεχρι τον περσυνο καλοκαιρι ολοι μας το ειχαμε σιγουρο οτι θα παιζαμε τριτη εθνικη και εκατσε στο τελος και μπηκαμε απο το παραθυρο στην Β...
    ΠΑΕΙ τωρα αυτο. Η Ροδος συνεχιζει να υπαρχει και νεα ονειρα θα γεννηθουν ξανα. Αυτα εχει το ποδοσφαιρο λυπες, στεναχωριες εχει και χαρες ωμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H RODOS DEN SBINEI KAI DEN PETHENEI.
    ELAFARAAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή