4 Μαΐ 2010

Play Out

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 13-16 αγωνίζονται στα play-out. (Οι βαθμοί που συγκεντρώνονται στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μεταφέρονται στα play-out ως εξής: η διαφορά των βαθμών κάθε ομάδας από αυτούς που έχει συγκεντρώσει η 16η ομάδα της βαθμολογικής κατάταξης διαιρείται με το 4. Η 16η ομάδα ξεκινάει με 0 βαθμούς. Σε περίπτωση δεκαδικών αριθμών η στρογγυλοποίηση γίνεται ως εξής: από Χ,01-Χ,49 το τελικό αποτέλεσμα είναι Χ και από Χ,5-Χ,99 το τελικό αποτέλεσμα είναι Χ+1). Η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία υποβιβάζεται στη Γ Εθνική.

2 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ,ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΩΡΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΨΥΧΟΦΘΟΡΩΝ ΠΛΕΥ ΑΟΥΤ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ 0 ΒΑΘΜΟΥΣ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΕΙ.ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο 12ος ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ετσι να μην γινει, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΡΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή