19 Μαΐ 2010

Σήμερα η κλήρωση των PLAY OFFS & PLAY OUT

Σήμερα Τετάρτη 19-5-2010 και ώρα 19:30, στην αίθουσα του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' & Γ' Εθνικής Κατηγορίας, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους αγώνες των play offs & play out του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β' Εθνικής Κατηγορίας , αγωνιστικής περιόδου 2009-2010.

9 σχόλια:

  1. Δεν θελω να πεσει η ομαδα μας στην Γ κατηγορια! Δεν θελω να ειμαι απαισιοδοξος. Ρεαλιστης ειμαι, αλλα μισω την απαισιοδοξια. Καποιοι ξενερωσαν οταν μπηκαμε στα μπαραζ. Καποιοι δηλωσαν οτι δεν θα ξαναπατησουν στο γηπεδο γιατι χωρτασαν υποσχεσεις. Ενα πραγμα θα πω. Ελαφι στις δοξες Ελαφαρα στις αποτυχιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΩς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ 3 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ ΜΑΣ. ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΑΝΩ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΡΟΔΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ 3-2 ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΦΑΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΑΛΛΟΘΡΡΗΣΚΟΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ...ΘΥΡΑ -4-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ρε, και στην Γ να ειμαι δεν ξενερονω.
    Σε καιει και μας υπολογιζεις για αυτο ασχωλησε μαζι μας. Μα οτι και να πεις, οσες καταρες και να ριξεις, η ΡΟΔΟΣ δεν θα σβησει ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΩΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H ωρα της κρισης εφθασε,ας ειναι να βρεθει την καταληλη στιγμη για αλλη μια φορα ενας "Πατρου"να μας στειλει ξανα στους 7 ουρανους!
    Πιστευουμε στους παικτες μας και γι'αυτο δεν θα μας πτοησει τιποτα και στο επομενο εντος εδρας παιχνιδι μας το γηπεδο θα ΚΑΕΙ χωρις παρενθεσεις το ΚΑΕΙ!!!
    Οσα μελη του συνδεσμου διαβαζουν το μυνημα μου ας ερθουν απο το στεκι μας να δωσουν την συνδρομη τους γιατι η ομαδα μας εχει τωρα ολους ΑΝΑΓΚΗ!!!
    Το γηπεδο πρεπει να λαμπαδιασει ρεεεεεεεεεε............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ροδος-Δοξα Δραμας το πρωτο παιχνιδι εδω!
    Παμε γερα ρε Ελαφαραααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα πλέι άουτ
    1η Αγωνιστική 23/5
    Θρασύβουλος-Ιωνικός
    Ρόδος-Δόξα Δράμας

    2η Αγωνιστική 26/5
    Ιωνικός-Ρόδος
    Δόξα Δράμας-Θρασύβουλος

    3η Αγωνιστική 30/5
    Ρόδος-Θρασύβουλος
    Ιωνικός-Δόξα Δράμας

    4η Αγωνιστική 2/6
    Θρασύβουλος-Ρόδος
    Δόξα Δράμας-Ιωνικός

    5η Αγωνιστική 6/6
    Ιωνικός-Θρασύβουλος
    Δόξα Δράμας-Ρόδος

    6η Αγωνιστική 9/6
    Ρόδος-Ιωνικός
    Θρασύβουλος-Δόξα Δράμας

    Η ώρα έναρξης των πλέι άουτ είναι 17:30.

    πηγη:www.novasports.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή