12 Μαΐ 2010

Nα συνειδητοποιήσουν οι παίκτες την αξία τους

Δηλώσεις του Γιώργου Στράντζαλη :
«Είναι ένα παιχνίδι, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω και η νίκη για μας, είναι υποχρέωση, ώστε να τον ξεπεράσουμε στη βαθμολογία και να αποκτήσουμε εμείς το πλεονέκτημα. Το παιχνίδι της Κυριακής παράλληλα, θα είναι ένας οδηγός. Τον Ιωνικό θα τον αντιμετωπίσουμε εξάλλου ακόμα δύο φορές, καθ’ ότι είναι μια ομάδα που θα συμμετάσχει στα πλέι άουτ. Μπορούμε να πάρουμε πολλά στοιχεία από την επικείμενη αναμέτρηση και ένα μικρό αβαντάζ, παρουσιάζοντας το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο και κατακτώντας μια νίκη που θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά».


Στη συνέχεια, ο Γιώργος Στράντζαλης αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει σε μία ακόμη αναμέτρηση η ομάδα του: «Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, προέκυψαν απουσίες λόγω τραυματισμών και καρτών. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να τα παραβλέψουμε όλα, να εκμεταλλευθούμε τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές μας και να πετύχουμε τον στόχο μας. Εκτός από απουσίες άλλωστε, υπάρχουν και επιστροφές. Και κάθε επιστροφή αυτήν την περίοδο, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη».
Στα πλέι άουτ ωστόσο, η Ρόδος σίγουρα θα χρειαστεί το κάτι παραπάνω στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, προκειμένου να μην στοιχίσουν τυχόν εντός έδρας απώλειες. Τα ματς μακριά από τη Ρόδο όμως, σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ήταν η Αχίλλειος πτέρνα της ομάδας. Ποιο είναι το …γιατρικό; Το τρίπτυχο που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες και στην αναμέτρηση της Κυριακής: «Πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι παίκτες την αξία τους. Πως όταν δείχνουν τον καλό τους εαυτό στα εντός έδρας παιχνίδια, σημαίνει ότι μπορούν και πρέπει να το κάνουν και στα εκτός. Θεωρώ λοιπόν πως με πίστη, θέληση και αγωνιστική πειθαρχία, μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε και την Κυριακή και στο τέλος της σεζόν, σε αναμετρήσεις που είναι το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας στην Κατηγορία».

Από το 12soccer.gr

5 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ Η ΡΟΔΟΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δειτε τα γκολ οσοι δεν τα ειδατε
    http://www.youtube.com/watch?v=tiM_b3lS0hE

    Την κυριακη θα παιξουν αυτοι που επαιξαν με τον Ολυμπιακο βολου μειον τον Γ. Καντοιμηρης, μειον ολοι οι υπολοιποι που ειναι τιμωρημενοι, τραυματισμενοι...
    Συν οτι οι διαιτητες που ερχοντε ειναι Αθηναιοι και η καρδουλα τους κτυπαει για τις πατριωτικες παραγκες.
    Ευτυχως που και ο Ιωνικος ερχεται με εληψεις και ευτυχως που παιζουμε στο νησι μας και ευτυχως που ο Ιωνικος δεν ειναι ουτε Πιερικος μα ουτε και Αιγαλεω για να κανει ζημια.
    Παρτε το χαμπαρι τους αγωνες που εχουμε παρει στην εδρα μας τους εχουμε παρει εμεις οι φιλαθλοι. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ και αποδεδηγμενα.
    Για αυτο αν εμεις θελουμε τοτε μπορουμε.
    Την κυριακη θα πρεπει το σταδιο να το γεμισουμε με οσους ποιο πολλους μπορουμε.
    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΕ Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ.

    ΥΓ1. Γιωργο ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην ξεχασεις να βαλεις το λαβαρο στην θεση του. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα γκολ τα έχουμε και εμείς Γιώτη...

    http://rodosfcnews.blogspot.com/2010/05/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα τα εχουμε εις διπλουν Μιχαλη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώτη το πανό θα είναι στο καλύτερο σημείο του γηπέδου.Είναι και το γούρι μας!!!!
    ΦΟΡΤΣΑ ΕΛΑΦΑΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή